Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğun Ev Odevlerine Nasıl Yardımcı Olunur?

Cocuğun Ev Odevlerine Nasıl Yardımcı Olunur?
0
265

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anne ve Babalar icin buyuk sıkıntısı olduğunu duşunduğum cocuğun ders calışırken surekli Anne ve Babadan yardım istemesi kendi kendine dersini yapamaması gibi durumlarla cok sık karşılaşılırEğer Cocuğunuz ders calışırken size soru soruyorsa ve siz bu soruları yanıtlayamadığınızda geriliyorsanız bu gibi durumlar karşısında sakin olmayı ve konuyu bir bilene sormayı deniyebilirsiniz

ALT :wwwupluploadscocugadersindenasilyardimedilir17525cocugadersindenasilyardimedilir17525ALT

Cocuğunuzun sorduğu bir odevi anlamıyorsanız kendini cok fazla zorlamayın cocuğunuzuda kandırmayınBilmediğiniz halde bir coğrafya ya da matematik dahisiymiş gibi davranmak, işinizi daha da zorlaştırırYapamadığınız bir sorunun yanıtını kaynak gostererek araştırmasını onerebilirsiniz yada oğretmenine sormasını isteyebilirsinizAyrıca bu gibi sıkıntılı durumlarda internete başvurabilirsiniz acıkcası ben oyle yapıyorumİnternet aklımızdaki tum soruları hızla cevaplamamıza yardımcı oluyor İyisi mi odevlere yardımcı olurken cıkmaza girdiğinizi hissettiğinizde interneti kullanmayı deneyin Arkadaşınıza telefon edip uzmanlık alanıyla ilgili soru sormaktan cekinmeyin Belki de bilgi alanlarına gore, tanıdığınız kişilerin isimlerinden bir liste oluşturup gerektiğinde onlara kolayca danışabilirsiniz