Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cocuğun Okula Başlama Yaşı Kac?

Cocuğun Okula Başlama Yaşı Kac?
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Okula Başlama Yaşı Kac
Okula Başlama Yaşı 5e Duştu

Milli Eğitim Bakanlığının zorunlu okul oncesi eğitime başlama kararının ardından pilot iller belirlendi

Karar doğrultusunda Amasya, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Canakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gumuşhane, Kırklareli, Kutahya, Muğla, Nevşehir, Rize, Sakarya, Sinop, Tunceli, Uşak, Yozgat, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Ardahan, Yalova, Kilis, Konya, Hatay, Ağrı ve Van illerinde 5 yaşını bitiren cocuklar 9 yıllık eğitime başlayacak

kaynak:haber7

Similar threads

Okula Başlangıç Yaşı Kaç Okula Başlangıç Yaşı 5e Düştü Milli Eğitim Bakanlığının zorunlu mektep öncesi eğitime başlangıç kararının ardından pilot iller belirlendi Karar doğrultusunda Amasya, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gümüşhane, Kırklareli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
MEB zorunlu eğitimi 32 ilde 8 yıldan 9 yıla çıkardı Bu illerin 8 yıldan 9 yıla çıkarılma gerekçesi ve o illerin tamamının listesi Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 2010 eğitim döneminden itibaren 32 pilot ilde uygulanacak, mektep öncesi eğitim çağına gelen çocukların zorunlu eğitime alınması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Turkiye'deki universiteler listesi Cevap: Turkiye'deki universiteler listesi Turkiye'de 2019 itibariyle 168 universite vardır Bunlardan 103'u devlet universitesi, 65'i vakıf universitesidir 7 tanesi de vakıf meslek yuksekokuludurDevlet universitesi, yonetim olarak herhangi bir vakıf veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Turkiyedeki Tum illerin Alfabetik olarak sıralaması Adana Adıyaman Afyon Ağrı Amasya Ankara Antalya Artvin Aydın Balıkesir Bilecik Bingol Bitlis Bolu Burdur Bursa Canakkale Cankırı Corum Denizli Diyarbakır Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Hangi Şehirlerde Doğalgaz Var Doğalgaz Olan İller Enerji bakanının acıklamasına gore; 2002 yılı Aralık ayından bugune kadar Konya, Kayseri, Corum, Erzurum, Kutahya, Uşak, Sivas, Samsun, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Balıkesir, Malatya, Bilecik, Manisa, İzmir, Niğde, Kahramanmaraş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt