Çocuğunuz Elimizde Alo, çocuğun elimizde Eee napıyım Hani fidye falan diyodum Yok öle bişey Alo, çocuğun elimizde Yanlış numara Pardon Alo bayan, çocuğun elimizde Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin ivedi hasta olur Ya abla bi git ya Alo, çocuğun elimizde Dur o zman diğerinide gönderiyorum Yok yok merak etmeyin die aradık biz Alo, çocuğun elimizde Ee Fidye isteyecektikte hani Ha tam buldun adamını zaten alacaklılar peşimde;konut kirası,bakkal borcu Pardon abi ben çocuğu yolluyorum derhal cebine harçlığını koyup Alo, çocuğun elimizde Aldığın yere bırakıyorusun o çocuğu Pardon abi arkadaşlar çocuğu karıştırmış Alo, çocuğun elimizde Hangisi? Alo, çocuğun elimizde Çok pişman olacaksınız Alo, biz hemen şimdi de aramıştıkta çocuğunuzu geri elde etmek için ne değin istiyorsunuz acaba söylemiştim çocuğunuz elimizde napiyim şey diyoruz hani fidye falan ne fidyesi kardeşim sen onu kaçıran beşinci adamsın her seferinde kurtuluyor önce ağzını bağla fakat çenesi dursun daha sonra zincirle onu sıkı bir yere bağla kaçamasın ha bi de adresinizi verin de nüfus cüzdanını da göndereyim çocuğun elimizde hadi be ant et valla billa fidye vermezseniz onu bi daha göremezsiniz de get nan çocuk karşımda oturuyor sen hala benimle kafa bulmaya çalışıyon alo bakkal abi bir kilo domates göndersene fidyeniz elimizde hazır çocuğu vericem parkta buluşuruz hadi çocuğunuz elimizde işlenmiş ne kadar fidye istiyosunuz? 2000000 dolar eski dolar mı, yeni dolar mı alo çocuğunuz elimizde söle ona hemencecik gelmesse kulağını çekerim anneeeee recep olm kaçırdılar beni fidye istiyolarr eh işte lafımı dinlemessen olcaa bu kal orda aklın başına gelsin aloo bayan abla duydun çocuğu sağır değilim kalsın sizde akıllanır belki çat