Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuğunuzun IQ'su yükseltin

çocuğunuzun IQ'su yükseltin
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
çocuğunuzun IQ'su yükseltin ıq seviyesi kaç olmalı iq kaç olmalı ıq olmalıdır iq puanı normalde Üstün Zekalılar Eğitim Enstitüsü uzmanları, çocuğun akıl gelişimini destekleyen ve IQ seviyesini yükselten önerilerde bulunducocugunuzuniqsuyukseltin5c50389846c55alt 1 Gebelik döneminde çocukla iletişime geçilmeli, onunla konuşulmalı ve bebeğe müzik dinletilmelidir 2 Anne, gebelik döneminde yabancı dil eğitimi almalıdır Annenin aldığı eğitim RNA'lar aracılığıyla bebeğe geçer Çocuk annenin aldığı eğitime yüzde 70 meyilli olarak doğar 3 Bebeğin zeka gelişimi açısından gebelik döneminde anne adayının bol bol yağlı somon balığı yemesi gerekir Somon balıklarında omega 3 maddesi bulunduğundan zeka gelişimini destekler 4 Çocukluk döneminde omega 3, zeka gelişimine büyük fayda sağlar Çocuklar her gün 1 adet tüketebilir 5 Çocukluk döneminde bol bol kuru üzüm ve ceviz tüketilmelidir Beynin enerji kaynağı ekmek değil, dekstroz ve şekerdir 6 Gebelik ve bebeklik döneminde çocuklara bol bol ayrı uyarıcılar verilmelidir 7 bebekler ve çocuklar sevilmelidir Sevgiyi göstereceğiniz yollardan biri de masajdır Bilhassa omurilik bölgesine yapılan masaj zeka gelişimine büyük katkı maddesi sağlar 8 Bebek lik ve çocukluk döneminde oyun oynamaya büyük siklet verilmelidir 9 Oyuncaklar fazla titiz seçilmeli, işlevsel ve fonksiyonel olanlar seçim edilmelidir 10 Çocukluk döneminde akıl gelişimi için ezber yaptırılmalıdır 11 Çocuklar 6 ayda bir gelişimsel olarak bilirkişi kadar peşine düşüp takip edilmelidir 12 Mümkünse 3 yaşın ardına kadar anne çalışmamalı ve çocuğun bakımını kendi üstlenmelidir 13 Sık Sık dadı ve konut değiştirilmemelidir 14 Dil gelişimi için 4 yaşından önce yabancı dil öğretilmemeli ve tanıdık olmayan dadı tutulmamalıdır 46 yaş arasındaki çocuklar ama 2 dil öğrenebilir 15 Akıl gelişiminde çocuk yuvası seçimi çok önemlidir Semt arkası asıl okulları yerine eğitim kadrosu ve nitelikleri kendisini ispatlamış kurumlar olmalıdır alıntı id  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt