Cocuk fıkraları
En guzel cocuk fıkraları
500 kuruş
birgun ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu koşede dondurma satan adam diye cevap verir
Baba Yureği
Ali babasına sormuş:
Baba ben nasıl dunyaya geldim?
Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın cevresine şekerler koydukSabah kalktığımızda sen gelmiştinBu fikir Ali'nin ilgisini cekmiş ve denemeye karar vermişYatarken yatağının cevresine şeker koymuşSabah butun karınca, bocek vs yatağının cevresindeymiş
Ali:
Bakın demiş,şimdi size elimin tersiyle bir vururdum ama baba yureği işte
Ozur Dilerim
bir gun temelim canı sıkılmış ve sokağa cıkmış geziyormuş ve bir mısır kocanı gormuş ve tekme atmış sıkıntısı gecmemiş sonrada bir şişe bulmuş ve onada tekme atmış icinden bir cin cıkmış ve dile benden ne dilersen demiş temelde OZUR DİLERİM DEMİŞ
Barbie Boşandı
Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer
Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar
Satici
Hangisi beyim ? ve devam eder :
Barbie spora gidiyor 1995 usd
Barbie alisverisde 1995 usd
Barbie discoda 1995 usd
Barbie plajda 1995 usd
Barbie bosandi 265 usd
Adam sasirir
Neden hepsi 1995 de bosanmis olan 265 usd ?
Satici cevaplar :
Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz
Yıldızlar
Oğretmen, sınıfta gokyuzu ile ilgili bir yazı okuduSonra bu yazıyla ilgili cocoklara soru sordu:
Ayşe, bana bildiğin yıldızları sayar mısın?
Ayşe duşunmeden yanıtladı:
Pop yıldızları, spor yıldızları,sinema yıldızları
En guzel cocuk fıkraları
500 kuruş
birgun ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu koşede dondurma satan adam diye cevap verir
Baba Yureği
Ali babasına sormuş:
Baba ben nasıl dunyaya geldim?
Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın cevresine şekerler koydukSabah kalktığımızda sen gelmiştinBu fikir Ali'nin ilgisini cekmiş ve denemeye karar vermişYatarken yatağının cevresine şeker koymuşSabah butun karınca, bocek vs yatağının cevresindeymiş
Ali:
Bakın demiş,şimdi size elimin tersiyle bir vururdum ama baba yureği işte
Ozur Dilerim
bir gun temelim canı sıkılmış ve sokağa cıkmış geziyormuş ve bir mısır kocanı gormuş ve tekme atmış sıkıntısı gecmemiş sonrada bir şişe bulmuş ve onada tekme atmış icinden bir cin cıkmış ve dile benden ne dilersen demiş temelde OZUR DİLERİM DEMİŞ
Barbie Boşandı
Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer
Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar
Satici
Hangisi beyim ? ve devam eder :
Barbie spora gidiyor 1995 usd
Barbie alisverisde 1995 usd
Barbie discoda 1995 usd
Barbie plajda 1995 usd
Barbie bosandi 265 usd
Adam sasirir
Neden hepsi 1995 de bosanmis olan 265 usd ?
Satici cevaplar :
Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz
Yıldızlar
Oğretmen, sınıfta gokyuzu ile ilgili bir yazı okuduSonra bu yazıyla ilgili cocoklara soru sordu:
Ayşe, bana bildiğin yıldızları sayar mısın?
Ayşe duşunmeden yanıtladı:
Pop yıldızları, spor yıldızları,sinema yıldızları