Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuk Hakları İle İlgili Resimler

Cocuk Hakları İle İlgili Resimler
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cocuk Hakları Resimleri

Cocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dunya uzerindeki tum cocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel somuruye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır

Cocuk hakları, insan hakları kavramının icinde ele alınması gereken bir konudur Bugun, dunyanın bircok yerinde var olan insan hakları ihlalleri, cocuk boyutunda daha geniş kapsamlı ve buyuyerek, mudahale edilmesi daha zor bir şekilde yer almaktadır

imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff781d77f6e

imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff781ee384e imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff78211f7e8 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff7822a05b7 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff782454287 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff7825c2523 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff78278519e imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff78293eca7 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff782aa5c21 imagescocukhaklariileilgiliresimler5aff782c209c1

Similar threads

Cocuk Hakları İle İlgili Bilgi Cocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dunya uzerindeki tum cocukların doğuştan sahip olduğu, eğitim, sağlık, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel somuruye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır Cocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Çocuk Hakları Resimleri Çocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dünya üzerindeki bütün çocukların allah vergisi sahip olduğu; eğitim, sağlık, barınma; bedensel, psikolojik veya cinsel sömürüye aleyhinde korunma gibi haklarının hepsini aniden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Cocuklar yetişkinlerdenfarklı oldukları icin onlara ozel hakları vardır Cocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu ve bilimsel yaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yuklenmesi gerekmektedirCocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dunya uzerindeki tum cocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Cocuk hakları denince akla kanunen veya ahlaki olarak dunya uzerindeki tum cocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel somuruye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavram gelir 20 Kasım 1989 tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
317
Cocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dunya uzerindeki tum cocukların doğuştan sahip olduğu, eğitim, sağlık, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel somuruye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır Cocuk işciler ve hakları icin yasalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt