Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri

Cocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri
0
258

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahisi
Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri Cocuk İlahileri
Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri

Ellerim kucuk daha,
Yine de acıyorum sana,
Senindir hazineler,
Dilediğince ver bana
Sevgi dolu her anım,
Ciğerim sana hep yanıyor aman,
Zikrinle rahatlarım,
Yureğim seni hep anıyor aman
Şukretmemek ne ayıp!
Her an nimetin icindeyken,
Ah ne acı bir kayıp!
Seni bilmemek Sen varken
Kalbimdedir imanım,
Ciğerim sana hep yanıyor aman,
Cok şukur Muslumanım,
Yureğim seni hep anıyor aman

Similar threads

Çocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahisi Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri Çocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri Ellerim ufak daha, gerçi açıyorum sana, Senindir hazineler, Dilediğince ver bana Sevgi dolu her ânım, Ciğerim sana hep yanıyor aman, Zikrinle rahatlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
mutluluk sozleri en guzel mutluluk sozleri aşk sozleri mutluluk Cok Mutlu Olma Sonunda uzuLursun Kucuk Mutlulukları biL yetinmeyi oğrenirsin sevgine sahip cık Mutlulukları oğretirsin Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Mutluluk İle İlgili Sozler Kısa Mutluluk Sozleri O kadar guzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar guzel guluyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda Saf Duygularımı Kalbine Guzel Sozlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2019 Sevgiliye Aşk Sozleri Geceye inat gun ağarmakta, ağaca inat dal coğalmakta, olume inat insanlar coğalmakta, bense sana inat seni sevmekteyim, inat bu ya hepte seveceğim Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
facebook mutluluk sozleri, face mutluluk sozu, face icin mutluluk sozleri, facebook sozleri mutluluk, yeni mutluluk sozleri *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o’dur *İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt