Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuk isteyenler burayaaaa!!!!

çocuk isteyenler burayaaaa!!!!
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
çocuk isteyenler burayaaaa!!!! Enbiya Suresinin 87 ve 88 Ayet i Kerimleri cinsi münasebetten önce avret yerini açmadan üçer defa okunur ENBİYA SURESİNİN 87AYETİ Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne) TABLE width: 100%, align: center 1 ve zennûni (za en nuni) : ve Zennun (Yunus 2 iz zehebe : gitmişti 3 mugâdıben : gadaplanarak, öfkelenerek 4 fe : böylece 5 zanne : zannetti 6 en len nakdire : muktedir olamayacağız 7 aleyhi : ona 8 fe : o zaman, böylece 9 nâdâ : nida etti 10 fî ez zulumâti : karanlıklar içinde 11 en lâ ilâhe : ilâh olmadığını (ilâh yoktur) 12 illâ : den diğer 13 ente : sen 14 subhâneke : sen sübhansın, münezzehsin 15 innî : muhakkak, aslında ben 16 kuntu : ben oldum 17 min ez zâlimîne : zalimlerden ENBİYA SURESİNİN 88AYETİ Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne) TABLE width: 100%, align: center 1 festecebnâ (fe istecebnâ) : bu nedenle icabet ettik 2 lehu : onu 3 ve necceynâhu : ve onu kurtardık 4 min el gammi : üzüntüden 5 ve kezâlike : ve işte böyle 6 nunci : biz kurtarırız TD7 TD TDel mu'minîne TD TD: mü'minler TD TR TABLE Rabbim bu kutsal günde kimsenin kucağını abes bırakmasınHayırlı cumalar  

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt