Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bi dua..

çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bi dua..
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
çocuk sahibi almak isteyenler için güzel bi dua Çocuk Olması Çocuğu olmayan bir bayan, yedi gün oruç tutup iftar zamanında Yâ Musavvir, Ya Hiç Olmazsa, Ya Halıkisimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenabı yargı bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder(7) Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları zaman, çocuk istemeye ve şanslı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır (11) Fe hebli min ledünke veliyyaYerisüni ve yerisü min âli YâkûbYühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm(12) (13) (14) (Binnaenaleyh, bana göre bir veli oğul ihsan et) (Ama bana da varis olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun) (Daha Sonra bebek olarak çıkran, sonradan sizi kuvvetli adaleli bir çağa erişmeniz için) (12) (13) (14) Duanın Kabulü Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği süre 7 defa Yâ Vehhâbdese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir (7)  

Similar threads

gebe kalmak için dua Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kez okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenabı adalet bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
bebek isteyenler için kızlar belki bu duayı biliyosunuzdur lakin ben yine de paylaşmak istedim çocuk istemeye ve şanslı bir varis dilemeye faydalı dua Aşağıdaki ayetler dua okunduğu vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yardımcı olur Çünkü Zekaeriya AS Rabbine böyle dua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arabaya Binerken Okunacak Dua Bismillahi, sübhanellezi sahhara lenâ hâzâ vemâ künnâ lehu mukrinin ve inna ilâ Rabbinâ lemünkalibün (Allah'ın adıyla Bunu bize musahhar kılan Allah tamamiyle münezzehdir, yoksa onu zaptedemezdik biz herhalde Rabbimize döneceğiz) (11) Bu dua arabalara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Bebek olması için yapılacak dualar çoçuk olması için dua bebek olması için dua cocuk okunacak cocuk olmasi icin bebek yapılacak dualar Çocuk Olması Çocuğu olmayan bir bayan, yedi gün oruç tutup iftar zamanında Yâ Musavvir, Ya Hiç Olmazsa, Ya Halıkisimlerini su üstüne 21 defa okuyup üfürse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Çocuk Olması için yapılacak dualar Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık isimlerini su üzerine 21 defa okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenabı adalet bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder Aşağıdaki ayetler dua makamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt