Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuk tamam, kariyere devam!

çocuk tamam, kariyere devam!
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
çocuk cilalı, kariyere devam! Çalkantılı yaşantısından sonra evinin kadını ve anne oldu gerçekten takdir ediyorum mesleğinede geri dönüyormuş hadi hayırlısı​ 1548650350 1548650350 cocuktamamkariyeredevam5c4e877299bf3cocuktamamkariyeredevam5c4e877299bf3 cocuktamamkariyeredevam5c4e877299bf3 ​ KISA BİR SÜRE ÖNCE MODACI ISTEK HANİF'İN YENİ KOLEKSİYONU İÇİN POZ VEREN DEMET KUTLUAY, ARTIK PODYUMLARA DÖNECEĞİ MÜJDESİNİ VERDİ​ Kısa bir vakit önce modacı Istek Hanif'in yeni koleksiyonu için poz veren Demet Kutluay, artık podyumlara döneceği müjdesini verdi Demet Kutluay, mesleğine kaldığı yerden devam edeceğini belirtti​ Dilek Hanif'in yeni kreasyonu için objectif karşısına geçen Demek Kutluay, İki çocuk doğurduktan sonra benim için bir geri dönüş oldu Istek Hanif çekimidiyerek gelen tepkilerden de çok hoşnut olduğunu söyledi Kutluay, artık mesleğine etkin olarak dönüş yaptığını da şu sözlerle dile getirdi: ​ Artık İrem 3,5 yaşına geliyor Ömer 7,5 aylık O yüzden bundan böyle ben de mesleğime kaldığım yerden hoş bir şekilde devam ediyorum​ Planları aralarında, 2 çocuk yaptıktan ve onların anneye en gereklilik duyduğu dönemde onları yalnız bırakmamak olduğunu gösteren Kutluay, Ardından da mesleğime devam etmektidedi Demet Kutluay, mesleği dahilindeki her alanda bundan sonra varolduğunu belirterek podyuma da çıkacağını belirtti ​  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt