Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak 13 Altın Kural

Çocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak 13 Altın Kural
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Çocuk Yetiştirirken İhtiyacınız Olacak 13 Altın Kural ÇOCUK YETİŞTİRİRKEN İHTİYACINIZ OLACAK 13 ALTIN KAIDE İngiltere'nin Londra şehrindeki Guy's Hospitalhastanesinde çocuk psikiyatrisi servisinde yatmakta olan Kevin Hickey (15) adlı bir çocuk doktorlara tarafından anne ve babasının kendisini eğitememeleri sonucu bunalım geçirerek hastaneye düşmüştü Yapılan zeka ve kültür testleri Kevin 'in aslında son derece aklı başında bir çocuk olduğunu ortaya koyuyordu Kevin bir gün hasta yatağında kağıdı kalemi eline aldı, kendi durumunu anne ve babasını düşünerek anne ve babalara hitaben 13 altın tavsiye yazdı Küçük Kevin 'in yazdığı bu öğütler şu anda İngiltere'de doktorların bir numaralı rehberi 1 Beni şımartmayın Her istediğim şeyi elde edemeyeceğimi biliyorum, Yalnızca sizi deniyorum 2 Bana tatlısert davranmaktan çekinmeyin Bunu seçim ederim benim daha güvenli hissetmemi sağlar 3 Benim kötü huylar edinmemi engelleyin Bunların erkenden ortaya çıkarılmasında ve önlenmesinde size güveniyorum 4 Benim yanlışlarımı başkalarının önünde söylemeyin Benimle yalnız konuşursanız söylediklerinizi daha iyi anlarım 5 Sizden dehşet ettiğimi söylediğimde üzülmeyin Doğrusu sizden değil beni engelleme gücünüzden nefret ediyorum 6 Herhangi bir şeyin sonucunda beni kurtarmayın Ara Sıra acı veren bu yolla öğrenirim 7 Benim ufak hastalıklarımı büyütmeyin Bunları yenecek güçteyim 8 Dikkatsizce yerine getiremeyeceğiniz şeyleri yapacağınıza laf vermeyin Bu sözler yerine getirilmediğinde fazla kırıldığımı unutmayın 9 Kendimi istediğim dek iyi anlatamadığımı unutmayın Bunun için ara sıra yanlışlarım çıkar 10 Dürüstlüğümü fazla zorlamayın Kolayca korkup yalan söyleyebilirim 11 Aykırı olmayın Benim kafamı tamamen karıştırır ve size olan güvenimi sarsar 12 Benden özür dilemeyecek kadar gururlu olmayın Bazen doğru bir özür beni size çok yakınlaştırabilir 13 Unutmayın ancak büyümek için sizin fazla ve anlayışlı sevginize muhtacım, ama bunu size söylemem gerekmez yok mi?  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt