çocukça aşk Ask bi kizi sevmektir Kizin huylari ve hareketleri güzelse bu bir asıktir Kizin gözleri maviyse o kiza ask olunur Tugba: Birini seviyosan o asktir Lakin sonra baskasini seversen o da asktir Ismet: Güzel olan bi kiza asık olunur Sirin: Birine yardim edersen o sana asık olur Fazla sever ve yemege eğlence eder Taylan: Ask uzaktan olsa bile olsa sevdigini unutmaz Yagmur: Önce tanisirlar Kiz uyumlu besleniyorsa erkek ona asık olur Gizem: Birbirlerini begenirler ve asık olurlar Ask ve sevgi arasindaki ayrım: Babani seversin ama asık olmazsin Hamit: Insan sevdiklerine asık olur Ben Allah'a Atatürk'e ve ögretmenime asigim Birine daha asigim ama onu yazmam Ama o japona benziyor Savas: Bir yerde karsilasirlar, tanisirlar O günden daha sonra daima arkadas olurlar Bir yerde yine karsilasirlar Evine misafir etme eder sonrada evlenirler Mucahit: Benim sevdigim bi kiz vardi Ben onu seviyodum fakat o beni sevmiyodu Sonradan ona mektup yazdim Annesine söyledi, annesi bana kizdi ama herkes birbirine asık olabilir Sevgi: Ask sevmektir ama söylemezler Çünkü herkese söylenmez Gizem: Asık olunca erkek kizi okuldan sonra peşine düşüp takip eder Batuhan: Önce tanisip asık olurlar Sonra el ele yürürler, kafeye giderler Sonradan nikah kiyilir, kina gecesi yapilir Daha Sonra da hemen çocuk olur Büsra: Asık olmak sevgili olmaktir Asık güzel almak , fena olmamaktir Okuldan çikarken çarpisirlar kitaplari düser Sonra asık olurlar Aylin: Asık olanlar hiç ayrilmaz Ara Sıra ayrilir ara sıra ayrilmaz Ayrilirlar ama geri varmak üzere ayrilirlar Ayrildiktan daha sonra geri gelirler Birbirlerini ne değin çok sevdiklerini anlatirlar Iste ask böle bisi Senem: Asık olunca insan defalarca sevdigi kisiyi düsünür Her Zaman onu düş eder ve hep onu görmek ister Ona sevgisini belli etmek ister Ask bir kisilik degil iki kisiliktir Mertcan: Merhaba ben 9 yasindayim Simdi ask hayatimda degil Ben askla ugrasmiyorum ama büyüyünce olabilir Simdi yasim çok ufak Ama bazi arkadaslarim bu yasta asık oluyorlar Ben de onlara çekip asık olabilirim Ümit: Asık olup evlenirler Sonra adam eve gidip kadini dövüp yemek yemek yaptirir Ben asık olursam kizi lokantaya götürürüm