Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan AyakkabılarŞebnem Ferah 1549077342 1549077342 cocukkensahipoldugumkirmiziruganayakkabilarsebnemferah5c550b6366ac8cocukkensahipoldugumkirmiziruganayakkabilarsebnemferah5c550b6366ac8 http:i43tinypiccom9tmliv Böylece şeyler söyleyebilmek isterdim ancak anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin böylece şeyler gösterebilmek isterdim fakat resmedebilmek rüzgar elde etmek isterdim ki eseyim civarda; serin bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, böylece olsun rüzgara aleyhinde uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle cocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi fazla tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar o kadar bir ilaç bulabilmek isterdim fakat kurtulabilmek aşka dair bıraktığın korkulardan lakin yaram çok derin bıçakla keser gibi kesip atabilmek tüm her şeyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, o kadar olsun rüzgara karşısında uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle cocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi fazla tatlıydılar ama; canımı yakardılar Acıtırdılar