Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocukken yaptığınız şimdi ise gülerek hatta kahkaha atarak hatırladıklarınız :):)

Çocukken yaptığınız şimdi ise gülerek hatta kahkaha atarak hatırladıklarınız :):)
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çocukken yaptığınız hemen ise gülerek hatta kahkaha atarak hatırladıklarınız Ilk okulda öğretmenimiz 'Hemen yaptıklarınızı ilerde hatırladıkça gülersiniz' demişti Dürüst söylüyomuş adam şimdi aklıma geldikçe her zaman gülüyorumcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Sİz de öylesinizdir büyük ihtimal Buyrun paylaşalım daima birlikte küçükken yaptığımız yaramazlıkları, komiklikleri aklınıza gelen, anımsadığınızda sizde tebessüm oluşturan hey gidi günler dedirttiren anılarımızı 'çocukluk anılarımızı' paylaşalım Önce ben başliyim Örneğin ilkokulda en yakın arkadaşımla hiç olmucak bi sebepten dolayı küsmüştükcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Oyun oynarken yanlışlıkla onun ceketini düşürdüm o da bana kızdı ne düşürüyosun diecocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a3bb32dpngalt :D:D :D:D :D:D Aldı benim ceketimi de o attı yerecocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a3bb32dpngalt :D:D :D:D :D:D Böyle saçma bi sebepten nedeniyle küsmüştükcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Sonrada gelip özür dilemişti bendencocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Çocukluk işte naparsıncocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt cocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Özledim valla ya nerden aklıma geldiyse bu konucocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt Bi de kuzenimle abuk subuk sapan oyunlar oynardıkcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a3bb32dpngalt :D:D :D:D :D:Dcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a3bb32dpngalt :D:D :D:D :D:D Ne olduğunu söylemicem merak edincocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a3bb32dpngalt :D:D :D:D :D:D Hemen sıra sizde melekler buyrun anlatın dinleyelimcocukkenyaptiginizsimdiisegulerekhattakahkahaatarakhatirladiklariniz5c5174a357ba1alt  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt