Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklar Allahdan ne ister!!!

Çocuklar Allahdan ne ister!!!
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çocuklar Allahdan ne ister!!! Öğretmen minik öğrencilerinden, Allah’a mektup yazmalarını istedi İşte mektuplardan bazıları: Sevgili Allah’ım, Turuncunun morla gideceğini hiç sanmazdım Lakin salı akşamı yaptığın gün batımını görür görmez fikrimi değiştirdim Müthişti Sevgili Allah’ım, İnsanları öldürüp yenilerini yaratıyorsun Bunun yerine elindekileri tutsan daha basit olmaz mı? Sevgili Allah’ım, Bambaşka odaları olsaydı, sanıyorum Kabil Habil’i öldürmezdi Annem böylece yaptı Sevgili Allah’ım, Pazar günü beni seyredersen, sana yeni ayakkabılarımı göstereceğim Sevgili Allah’ım, Dünyadaki herkesi hoşuna gitmek baskı olmalı… Ailemde sadece dört kişi olmasına rağmen, hepsini sevmekte zorlandığım zamanlar oluyor Sevgili Allah’ım, Dün öğretmenimiz bize senin neler yaptığını anlattı Sen tatildeyken o işleri kim yapıyor? Sevgili Allah’ım, Babam evde kaba konuşursa, sahiden cennete gidemez mi? Sevgili Allah’ım, Zürafayı sahiden o kadar mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu? Sevgili Allah’ım, Ülkelerin çevresindeki sınırları kim çiziyor? Sevgili Allah’ım, Sen ‘başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara böylece davran’ dedin mi? Dediysen kardeşime bundan böyle iyi davranacağım Sevgili Allah’ım, Bebek kardeş için teşekkür ederim Ama sanıyorum bir kargaşa oldu Ben bebek köpek için dua etmiştim Sevgili Allah’ım, Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey istememiştim İstersen bak Sevgili Allah’ım, Büyüyünce aynı babam gibi edinmek istiyorum Lakin onun gibi her tarafım kıl olmasın Sevgili Allah’ım, Sana hizmet edenlerin içinde en fazla Nuh ve Davud’u sevdim Sevgili Allah’ım, Bir öğretmenimiz elektriği Edison’un yaptığını söylemişti Başka bir öğretmenimiz de senin yaptığını söyledi Belirlenmiş Edison senden çalmıştır Sevgili Allah’ım, Benim için endişelenme Karşıdan karşıya geçerken her zaman sağıma soluma bakıyorum Sevgili Allah’ım, Ara Sıra seni düşünüyorum Dua ettiğim zamanların haricen da…  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt