Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuklar arasındaki diyaloglar...

çocuklar arasındaki diyaloglar...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
çocuklar arasındaki diyaloglar çocuklar arasındaki diyaloglar altı yaşındaki fırat ile kutay resim yaparken konuşmaktadır: fırat: eve gidince abimin boyalarıyla boyiycam bu resmi kutay: ne renge boyiycan? fırat: beyaz kutay:ii de oolum beyaz görünmez ki fırat: işlenmiş oolum, abim görmesin diye +* sen derhal benim kızımsın hazır mı? * peki anne diyicem ben sana + evet ben yemek yemek pişiriyorum şimdi burası mutfak sen bana sorular sor bitmiş mı? hazır sorarım + anne babam ve abim nerde diye sor peki anne babam ve abim nerde? + baban işte abin okulda yavrum + acilen kapı çalıcak baban ve abin gelicek hazır mı? aaaa kızım kapı çalıo bak bakalım kim gelmiş? aaaa babamla abim gelmiş güzel geldin babacım ehi ehi nasılsın? + şiiii baban geldi diye şımarma hemencecik bakiim * 5 yaşında iki velet: saat kaç? 3045 uff fazla geç olmuş, annem kızacak ben eve gidiyom saklambaç oyunu sırasında: ebe: oldumuuuuu? saklananlar: olduuu fakat dedemin arabasının orayı arama ben matematikten 100 aldım anne bande matematikten 100 istiyoom cihan napıyosun orda? çıksana, dikenler batar sana çiçek koparıcam aslı, olsun batsın koparma istemem ben neden lakin aslı? benim dek hoş çiçek değil ki orda ?! cem: ya$ 6 ilayda: ya$ 5 *montunu bana versene ben giyiyim birazcık *hayır be aptal! kız montu bu sen giyemezsin! *ee noluyo kız montu olunca? *bunu giyersen memelerin çıkar bak daha sonra!! *salak! çıksa seninki çıkardı! iki çocukcuk oynamaktadır biri diğerini yumruklarken diğeri üzgün üüühühü hadi ya azıcık da ben boks yapııım olmaz sen yastıksın o vakit biraz da sen yastık ol sus yastıklar konuşmaz (papa küte pata küte) masamın üstünde fazla sevdiğim bir arkadaşımın yaptığı maket uçak tüm ihtişamıyla parlamaktadır konuk teyzelerin çocukları burak(5) ve ibo(6) uçağı görünce gözleri parlar ben de kitap okuyorum sözde ibo: füüüü uçağa baak burak: (daha kıdemli olduğunu düşünerek, fakat böylece) aplam sana oynatmaz ama onu akıllım ibo: neden oynatmasın ancak keza ben oynıcam demedim yalnızca bak dedim burak: sen beni salak mı sandın olum eksik sonradan alıp eline uçurmaya başlıcan ibo: uçururum nolmuş burak: uçuramazsın ancak o uçak demirden ibo: olsuuun ben demirden uçaklarla oynamayı daha fazla severim burak: salak ibo hani oynamıcam diyodun acocuklararasindakidiyaloglar5c560c94ef66dgifalt hahaha hahaha hahaha ibo: oynamıcam demedim oysa ben sadece bak demiştim şayet oynarım diye düşündüm fakat oynarım da demedim burak: acocuklararasindakidiyaloglar5c560c94ef66dgifalt hahaha hahaha hahaha ne diyon olum sen aplaaaaa anladın mı bu salağın dediklerini? abla: ??!!?? ibo: ben çamaşır makinasını bile itiyom olum yerinden burak: ya bi git ya sen daha hemen şimdi bisküviyi düşürdün çayın içine daha onu tutamıyon makinayı nasıl oynatcan bi de uçak uçururum diyo bana ibo: bisküvi demirden değil ki burak: (çeker gider) çıkardığımız netice: ibo salak  

858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt