Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklar bu şarkılarla eğlenirken öğreniyor

Çocuklar bu şarkılarla eğlenirken öğreniyor
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çocuklar bu şarkılarla eğlenirken öğreniyor Çocuklar bu şarkılarla eğlenirken öğreniyor Çocukların eğitim ve öğretimine yardım olmayı amaçlayan Gökhan Neşeli, 'Öğreten Şarkılar' isimli albümünde, tavır kuralları ve seslisessiz harflerin nasıl okunduğunu öğretiyor Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Sanat Direktörü Gökhan Keyifli, 'Öğreten Şarkılar' adlı bir albüm çıkardı Müzikent Prodüksiyon etiketiyle satışa sunulan albümde vokalleri Ekin Çelik ve Gamze Noktaoğlu üstleniyor Bir müzik CD'si olan albüm, bilgisayar ortamında interaktif CD olarak da çalışıyor Keza albümdeki şarkılar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tasdik verdiği ilk eğitim müzikleri olma özelliğini taşıyor İçinde, cadde çocukları ve engelli çocuklar için özel bestelerin de bulunduğu albüm, 5 YTL'ye satılıyor İki bölümden oluşan albümün ilk bölümünde; 'Doğru Davranış Şarkıları' yer alıyor Bu şarkılar; temizliği, uykuyu, beslenmeyi ve ders çalışmayı anlatıyor İkinci bölümde ise sesli ve gürültüsüz harflerin okunuşuna değiniliyor İLKLERİN ALBÜMÜ Daha önce 'Taksi Sürücüleri İçin İngilizce Eğitim Kaseti' , görme engelliler için, 'Yemek Tarifleri' ve 'Üniversite Hazırlık Kasetleri' gibi çoğu garip projeye imza atan Şen, 'Öğreten Şarkılar' projesinin Türkiye için fazla manâlı olduğunu söylüyor Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın uygulamaya soktuğu yeni 'Sesli Okuma Yazma' sistemiyle, yüzbinlerce derslik öğretmeninin, çocuklara okumayazma öğretmede zorlandığının altını çizen Keyifli şöyle konuştu: Bu proje için, 100'ün üstünde dünya ülkesinin çocuk şarkılarını araştırdım ve tercüme yaptırıp, evraklar oluşturdum Onlarca okulda, yüzlerce öğretmenle görüştüm Bu albümde, Türkiye için çoğu kayda değer ilk bulunuyor Türkiye'de İlköğretim 1 derslik öğrencilerine, okuma yazma öğretecek ilk ve tek şarkılar bu albümde var  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt