Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çocuklar için yemek duası kısa

çocuklar için yemek duası kısa
0
176

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
çocuklar için kısa yemek yemek duası

Elhamdülillah Elhamdülillah
Bu nimeti veren Allah
Peygamberimiz Resulullah
Her yemekte derim Bismillah
Artsın eksilmesin
Taşsın dökülmesin
Gerisi kesilmesin
Her Zaman afiyetle yensin
Geçmişlerimizin ruhu için
Sağlara selamet için
Dertlere derman için
Birde Allah Rızası için
El Fatiha *

Similar threads

cocuklar icin kısa yemek duası Elhamdulillah Elhamdulillah Bu nimeti veren Allah Peygamberimiz Resulullah Her yemekte derim Bismillah Artsın eksilmesin Taşsın dokulmesin Gerisi kesilmesin Hep afiyetle yensin Gecmişlerimizin ruhu icin Sağlara selamet icin Dertlere derman icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ramazanda Okunacak Sofra Duası İftarda Okunacak Sofra Duası Mübarek Ramazan ayını tüm bereketi ve güzelliğiyle yaşadığımız bu günlerde iftar ve sahur sofralarımızın vazgeçilmezi dualar İftar sofralarınızı bereketlendirecek bir duayı sizlerle paylaşıyoruz: AMİN Elhamdülillah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Peygamberimiz (SAV) bir hadiste bu önemli gerçeği şöyle anlatıyor: Allahu Teâlâ buyurdu ancak: Ben namaz suresi olan Fatiha'yı kendimle kulum aralarında güya yarıya paylaştırdım Yarısı Benim, yarısı da kuluma aittir Bu vesile ile kulum tüm istediklerine kavuşacaktır Kul, 'Elhamdü lillahi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
322
Yemek Sofra Duası Nimeti Celilullah Bereketi Halilullah Şefaat Ya Rasülullah Bismillahi açtır Allah'ım Nimeti taştır Allah'ım Cemaline ulaştır Allah'ım Mekke Medineyi dolaştır Allah'ım Bu sofralar nurdur Kaza belaları Geri durdur Allah'ım Bu sofralar Mamurdur Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Kısa ve kolay yemek duaları بسم الله الرحمن الرحيم كُلُو وَشْرَبُو وَ لأ تُسْرِفُو اِنَّهُ لأَ يُحِبُّلْ مُسْرِفِي نَ Ya Rabbi! Bize verdiğin butun nimetlerden dolayı sana şukrediyoruzBizi Şukredenlerden eyle! Nankorlerden eyleme! Ya Rabbi! Fayda vermeyen ilimden,korkmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt