Hayatımızın en guzel varlıkları Allahın bize en buyuk hediyeleri olan CocuklarımızSoz konusu cocukla rolunca akan sular durur oyle değilmi Anne ve BabalarCocuklar ile ilgili ozlu sozler paylaşayım derken sizlere nasıl bir başlangıc yaptım imagescocuklarileilgiliozlusozler5ad91e11e45d8png Neyse dediğim gibi cocuklar soz konusu olunca herşey hoş gorulur diye duşunuyorum
Şimdi sizlere hayatımızın anlamı cocuklar ile ilgili guzel ozlu sozler paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz
imagescocuklarileilgiliozlusozler5ad91e12f0628
Evlat kokusu, cennet kokusudur HZ MUHAMMED
Babanın faziletleri, cocukların servetidir
Annesinden dayak yediği halde, yine anne diye ağlayan bir cocuktur aşk
Bilir misiniz babalar kızlarına ellerini uzatırsa , kızlar onu cehenneme kadar takip eder
Keşke cocukken fazla mutlu olmayıp birazınıda bu zamanlara saklasaydım Lazım oluyor arada
Annemle babamı cok kıskanıyorum, asla onlarınki kadar mukemmel bir cocuğum olmayacak
Ulusal egemenlik oyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taş ve tahtlar batar, yok olur Mustafa Kemal Ataturk
Turk milletinin geleceği, bugunku cocuklarının doğru goruşu ve yorulmak bilmeyen calışma azmi ile buyuk ve parlak olacaktırMustafa Kemal Ataturk
Şimdi sizlere hayatımızın anlamı cocuklar ile ilgili guzel ozlu sozler paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz
imagescocuklarileilgiliozlusozler5ad91e12f0628
Evlat kokusu, cennet kokusudur HZ MUHAMMED
Babanın faziletleri, cocukların servetidir
Annesinden dayak yediği halde, yine anne diye ağlayan bir cocuktur aşk
Bilir misiniz babalar kızlarına ellerini uzatırsa , kızlar onu cehenneme kadar takip eder
Keşke cocukken fazla mutlu olmayıp birazınıda bu zamanlara saklasaydım Lazım oluyor arada
Annemle babamı cok kıskanıyorum, asla onlarınki kadar mukemmel bir cocuğum olmayacak
Ulusal egemenlik oyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taş ve tahtlar batar, yok olur Mustafa Kemal Ataturk
Turk milletinin geleceği, bugunku cocuklarının doğru goruşu ve yorulmak bilmeyen calışma azmi ile buyuk ve parlak olacaktırMustafa Kemal Ataturk