Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuklar İle İlgili Ozlu Sozler

Cocuklar İle İlgili Ozlu Sozler
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayatımızın en guzel varlıkları Allahın bize en buyuk hediyeleri olan CocuklarımızSoz konusu cocukla rolunca akan sular durur oyle değilmi Anne ve BabalarCocuklar ile ilgili ozlu sozler paylaşayım derken sizlere nasıl bir başlangıc yaptım imagescocuklarileilgiliozlusozler5ad91e11e45d8png Neyse dediğim gibi cocuklar soz konusu olunca herşey hoş gorulur diye duşunuyorum

Şimdi sizlere hayatımızın anlamı cocuklar ile ilgili guzel ozlu sozler paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz

imagescocuklarileilgiliozlusozler5ad91e12f0628

Evlat kokusu, cennet kokusudur HZ MUHAMMED

Babanın faziletleri, cocukların servetidir

Annesinden dayak yediği halde, yine anne diye ağlayan bir cocuktur aşk

Bilir misiniz babalar kızlarına ellerini uzatırsa , kızlar onu cehenneme kadar takip eder

Keşke cocukken fazla mutlu olmayıp birazınıda bu zamanlara saklasaydım Lazım oluyor arada

Annemle babamı cok kıskanıyorum, asla onlarınki kadar mukemmel bir cocuğum olmayacak

Ulusal egemenlik oyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taş ve tahtlar batar, yok olur Mustafa Kemal Ataturk

Turk milletinin geleceği, bugunku cocuklarının doğru goruşu ve yorulmak bilmeyen calışma azmi ile buyuk ve parlak olacaktırMustafa Kemal Ataturk

Similar threads

23 nisanla ilgili ozlu sozler, 23 nisan ozlu sozler, 23 nisan bayramı ile ilgili ozlu sozler, • Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir (Ataturk) • Egemenlik verilmez, alınır (Ataturk) • Ulusal egemenlik oyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, tac ve tahtlar batar yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
23 Nisan Ozlu Sozleri 23 nisan ile ilgili Ozlu sozler 23 nisan ozlu sozler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı Ozlu sozleri * Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir (Ataturk) * Egemenlik verilmez, alınır (Ataturk) * Ulusal egemenlik oyle bir ışıktır ki, onun karşısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
23 nisan ile ilgili ozlu sozler ataturk Butun cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hicbir kuvvet yoktur, hicbir makam yoktur Yalnız bir kuvvet vardır O da milli egemenliktir Yalnız bir makam vardır O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidirMustafa Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
ilkoğretim haftasıile ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ozlu sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ile ilgili ozlu sozler Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Ana ve babaların cocuklarına bırakacakları en buyuk miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Cocuklarla İlgili Guzel Sozler *Bir cocuğa once konuşmayı oğretirsiniz, sonra da susmayı *Cocuklardan cok şey oğreniriz Orneğin ne kadar sabırsız biri olduğumuzu (Franklin P Jones) *Cocuklu aileler ve cocuksuz olanlar Her ikisi de birbirleri icin uzulurler (Ed Howe) *Cocukların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
982,129Mesajlar
30,083Kullanıcılar
Karaca079Son üye
Üst Alt