Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklar Neden Mutsuz ve Başarısız

Çocuklar Neden Mutsuz ve Başarısız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çocuklarımız Neden Mutsuz

Çocuklar Niçin Mutsuz Neden Başarısız

Arkadaşlar sizlerle minik bir anımı paylaşmak istiyorum şimdi bu zamanda okulları ve öğrencileri gördükce diyorum bizler aslında çok çekmişiz

Görüyoruzki günümüzde çocuklar okullar herşey şahane o sistem bu sistem derken elbette eğitimin getirdiği bir sürü zorluklarıda var fakat yinede okumak için tüm imkanlar sağlanıyor çocuklarımıza

Ben ilkokul yıllarımı hatırlıyorum bir defterim olurdu şu anda gülerek anlatıyorum ama ne değin zorluklar çekerdim ve fazla üzülürdüm bölerdim bu defteri ortasından sonundan onu bir tarafını matematik dersimi yapardım bir tarafını türkçe dersimi resim derslerinde arkadaşlarımdan fotoğraf defteri sayfası alırdım fotoğraf yapabilmek için bilmiyorum aslında yokmuydu yahut ailelerimizmi sorumsuzdu bu kadar bilinçli değillerdi sanırım onunla bile çok mutlu olurdum heleki öğretmen beğenip panoya astığı zaman dünyalar benim olurdu Bizler yada ben kendi adıma yazayım minik şeylerden mutlu olmasını bilirdik acilen çocuklar öylemi dersiniz ne verirseniz verin daima birşeyleri yetersiz defalarca daha fazlasını istiyorlar

Çocuklarımız neden mutsuz niçin açgözlü niçin istekleri ihtiyaçları hiç bitmiyor bu soruları soruyorum kesintisiz kendime ve bir türlü cevabını veremiyorumÇocuklarımızı çokmu şımartıyoruz fazlamı ilgi gösteriyoruz bilemiyorum fakat bu değin fedakarlık aleyhinde çocuklarımız yinede iyi yerlere gelemiyebiliyorlar ve her zaman yetersiz yanları var bunun sebebi sizce ne olabilir sizin verecek bir cevabınız varmı bu sorular karşısında

Hestia:Forumdasnet *

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt