Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuklar neden suc işler

Cocuklar neden suc işler
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
cocukların suc işleme sebepleri,cocuklarda suc işleme nedenleri

Cocuklar Neden Suc İşler?

imagescocuklarnedensucisler5aff1df766153

Cocukları suca iten başlıca nedenin ailelerinin bilincsizliği olduğu belirlendi

Bursa Uludağ Universitesi Eğitim Fakultesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bolumu oğrencileri, 18 yaş altındaki suc işlemiş cocukları mercek altına aldı

Eğitim Fakultesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bolumu oğrencileri, Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Burosu'nca haklarında tedbir kararı verilmiş 18 yaşın altındaki cocuklarla bire bir goruşerek onları suca ve kotu alışkanlıklara iten sebepleri tespit etti

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Uludağ Universitesi Eğitim Fakultesi iş birliğiyle Turkiye'de ilk defa yapılan 'Birlikte daha ileriye' projesinde gorev yapan oğrencilere, fakulte salonunda yapılan torenle sertifikaları verildi

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gurlek Turkiye'de ilk defa yapılan bu iş birliğiyle kendilerinin de bircok şey oğrendiğini kaydetti Gurlek, Bu calışmalarla bir kez daha gorduk ki, cocukları suca iten sebeplerin başında ailelerin yanlış tutumları geliyor Hem aileler hem de toplum, suca bulaşan bu cocukların hatalarından kendilerine de ders cıkarmalıdırdedi

Denetimli Serbestlik Burosu biriminde 22 personelin calıştığını belirten Gurlek, bu birimdeki hizmet kalitesini daha da artırmak istediklerini soyledi

Gurlek, ozellikle cocukları suca iten sebeplerin iyi tespit edilmesi ve işlenen suclar sonrasında cocuklara psikolojik destek verilmesi gerektiğini kaydetti E tipi ve H tipi cezaevlerinde 2 bin 300 kişinin olduğunu anlatan Gurlek, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık oğrencilerinin mutlaka cezaevlerini gezerek oradaki insanlar hakkında da bilgi edinmesi

gerektiğini ifade etti Gurlek, universite ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını soyledi

Uludağ Universite Rektor Yardımcısı Prof Dr Esvet Acıkgoz de gunumuzde diploma sahibi olan insanların sayısının coğaldığına dikkati cekerek, Artık diploma sahibi olmak yetmiyor Diploma sahibi olanların mutlaka kendi alanlarında tecrube sahibi olması gerekiyor'' şeklinde konuştu

Universite olarak butun kurumlarla iş birliğine hazır olduklarını kaydeden Acıkgoz, kendilerine bir adım gelene iki adım gideceklerini vurguladı

Eğitim Fakultesi Dekanı Prof Dr Murat Altun ise başka faydalı projelerin de bir an once hayata gecirilmesini istedi
aktuelpsikoloji​

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt