Cocuklar soru sorarsa Anne bu ne ? Buzdolabı yavrum Neden ? Anne balıklar su içer mi ? Enişte bu ne? Anlayışlı Olmak (1 dakka sonradan) Enişte bu ne? Iyi Anlamak … Enişte bu ne? Anlayışlı Olmak bahadir … Enişte bu ne? Gazoz kapaği Olur mu o anlamak! Balıklar terler mi ? Anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi? Oglum çık yukarı babaannenden birazcık yeni bahar iste (kardes küçüktür daha 4 ağıt civari, merenlerin yarisinda döner ve) Anne yeni bahar yahut eski bahar istiyim mi? (Anne gülümser) Oglum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardır Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye yeni bahar desinler fakat? O Kadar demişler iste oğlum, o bir baharat Nasil yani? Acilen gerçekte eski bahar değil mu? Niye yok? (Anne delirme noktasina ulaşmak üzereyken) Murattt çık yukarı babaannenden yeni bahar al da gel derhal! ciyakkkk Pirincin üzerinde niçin çizgi var? Kedi maması yesem kedi olur muyum anne? Olmazsın kızım Peki kedi benim yemeğimi yerse insan olur mu anne? Anne, devlet ne vakit bana da imza vericek? Ne süre benim de imzam olucak? Baba, yeni aldığın ayakkabilarim ne renk? Kahverengi yavrum Peki baba, kahve ne renk? …?! Bunu kırayım mı? Hayır Bunu kırayım mı? Hayır Bunu kırıyım mı? Hayır …… Bunu kırayım mı? Kır Allah’in cezası kır Niçin? Teyze bu ne? Uçak O uçak değil bi defa, helikopter! Gebe bi kadina: Sen çocuğunu niye yedin? Anne ben babamı mı daha fazla seviyorum seni mi ? Anneee, bu kedinin kuyruğu niye uzamiyo? Ne?! Çekiyorum lakin niye uzamiyo? Baba Efendim kızım (Geliyor du bakalim) Akşam olunca biz uyuyoruz ya Eee? Sabah kalkacağimizi nerden biliyoruz? !!? Anne ne vakit olacak bu yemek yemek? Ha deyince olmuyor O süre ne deyince oluyosa onude ancak olsun Bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? Allah yaptı Neden? Topekli tacimi gördün mü? Cik kayip mi ettin? Yook topekli, gördün mü? Ha evet güzelmiş Gördün mü? Anne ben nerden çittiiiim? Eeö… karnımdan çıktın sayılır yavrum… Sezeryan ile doğurmuştum ben seni… Petiiiii oraya nasıl dirdiiiiim?