Çocuklara Özem Kısa Kolay tekerlemeler basit tekerlemeler en basit tekerlemeler kolay tekerlemeler, kısa, gülünç, örnekleri burada arkadaşlar 1549141613 1549141613 cocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c5606720f5c7cocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c5606720f5c7 cocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c5606720f5c7 Bazı tekerlemeler vardır söylerken diliniz resmi olarak dolanırcocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067213308alt Big Grin Dün bunu yaşadım bendecocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067242b3fpngalt Kardeşimle tekerleme yarışına girdik ve ne yazık ancak o kazandıcocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067213308alt Big Grin Benim puanımı düşüren Bu bahçe başka bahçe, şu bahçe başka bahçetekerleme olducocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067213308alt Big Grin Dilim bir türlü dönmedi, akşama kadar kafaya taktım inat ettim lakin malesef her seferinde bir uygun tıkandımcocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067242b3fpngalt cocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067242b3fpngalt Şu Anda ise araştırdım ve kolay tekerlemeler buldum, ee bulmuşken sizlerle de paylaşayım istedimcocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067213308alt Siz bizim Çekoslavakyalılaştırdıklarımızdan mısınız yahut Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız? Ramazanda Rizeli Rıza rümeysaya; radyo , radyoaktif , ruh , rencide , ralli , radyo , ring , rengeyiği , radyoloji , rivayet , ranzarot nedir diye sormuş? ey dibi kara kabuğu kuru vahşi kara ağaç beni gördündemi kurudun ey dibi kuru kabuğu kara kara ağaç beni görmedindemi kurudun çatalcada topal çoban, çatal, sapan yapar, satar; niçin yapar, neden satar çatalcada topal çoban çatal, sapan Çağatay'da çarmıha çakılan çarın çavuşu, çamurlu çamçağı çakıllı çayda çalkalarken, çantasından çamaşırlarını çaldırdı BU KARA KANTAR KIRK KİLO KARA KATRAN TARTAR EMİŞLE MEMİŞ MAHKEMEYE GİTMİŞ ,MAHKEMELEŞMİŞLERMİ, MAHKEMELEŞMEMİŞLERMİ? bir berberi berber bir berberi berbere demis,gel beraber bir berberi berberle beraber bir berberi berber dükkanı açalim demiş Bu sıra şu sıra o sıra o sıra o sıra gelsin (Bunu seri seri söylemeye çalışın bakim ne çıkacak Melek'lercocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c560672e3da0gifalt hahaha hahaha hahaha) Dal tartar kartal kalkar , kartal kalkar dal tartar Hakki, hakkiya gitmis, Hakki hakkiICODEdan hakkini istemis, Hakki, HakkiICODEnin hakkini vermeyince, HakkiICODEda HakkiICODEnin hakkindan gelmis Sen ne zamandan beri tekere mekere şekere mekere bir porsuksan bende o zamana kadar şekere mekere tekere mekere bir porsuğum Sizlerinde bildiği tekerkelemeler varsa, bizimle paylaşırsanız seviriniz Melek'lercocuklaraozemkisakolaytekerlemeler5c56067213308alt