Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklarda sosyal uyum sorunu

Çocuklarda sosyal uyum sorunu
0
95

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Gökkuşağı Projesi adı aşağı düzenlenecek programda psikolojik sağlamlık ve yaşamsal maharet sağlanması hedefleniyor

Gökkuşağı Projesi adı altında düzenlenecek eğitim programı ile 912 yaş grubunda sosyal harmoni sorunu yaşamış çocuklar katılabilecek

Empati ve özdenetim gibi becerilerin kazandırılmasının hedeflendiği programda bu kavramlar çeşitli Oyun ve aktivitelerle pekiştirilmeye çalışılacak

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi ’nde gerçekleştirilecek eğitimler 10 hafta baştan başa (10 oturum 10 saat) Perşembe günleri saat 18001900 arasında yapılacak

Oturumlar bir terapist ve bir coterapist eşliğinde haftada bir defa 1 saat (30+30 dk) olarak düzenlenecek Her oturum, oturum başlığını hedefleyen power point sunumları, drama etkinlikleri ve maharet pekiştirmeye yönelik aktiviteler içerecek şekilde planlanacak

Eğitim programı zarfında “Temel irtibat becerileri, “Duyguları tanınma, “Duyguhafızatutum döngüsü, “Empati, “Özdenetim, “Girişkenlik, “Problem çözme, “İlişki yönetimi ve “Grubun parçası olma başlıklarında çoğu becerinin kazandırılması planlanıyor

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt