Cocukların Öldüren Diyalogları altı yaşındaki fırat ile kutay resim yaparken konuşmaktadır: fırat: eve gidince abimin boyalarıyla boyiycam bu devlete ait kutay: ne renge boyiycan? fırat: beyaz kutay:ii de oolum beyaz görünmez fakat fırat: tamamlanmış o abim görmesin diye evcilik oynayan dört yaşlarındaki iki kız çocuğu: + sen derhal benim kızımsın tamam mı? peki anne diyicem ben sana + evet ben yemek pişiriyorum şu anda burası mutfak sen bana sorular sor cilalı mı? bitmiş sorarım + anne babam ve abim nerde diye sor peki anne babam ve abim nerde? + baban işte abin okulda yavrum + acilen kapı çalıcak baban ve abin gelicek cilalı mı? aaaa kızım kapı çalıo bak bakalım kim gelmiş? aaaa babamla abim gelmiş güzel geldin babacım ehi ehi nasılsın? + şiiii baban geldi diye şımarma anında bakiim sokakta ,bir oyun ortaminda ; +: ben eve gidiyom,babam gelmistir : benim babam daha once gelmistir +: hayir benim babam gelmistir : hayir benimki! saklambaç oyunu sırasında: ebe: oldumuuuuu? saklananlar: olduuu lakin dedemin arabasının orayı arama erkek:yahu kızım ne diye peşimden geliyosun? görcenörtmene şikayet etcem seni ben kız:gelirim emrindeki sevgilim değil misin sen? erkek:gelmeaaaaörtmene dicem seni kız :hele bi de o süre serdar ın dicem bi düşün istersen geliyim mi gelmiyim mi erkek:ühüüüeaaaagel fazla kötüsüüüean ühüüü kız:ehi ehhhiii uzaktan çocuklara kulak kabartılır + lan sinan hugo japonmus arkadasim soyledi gozleri cekikmis tolga turkce ogretmis daha sonra ona!! değil ya amerikanyalıymış benim dayım görmüş onu amerikanyada + cilalı taso versene bana olmaz annem kızar ben matematikten 100 aldım anne bande matematikten 100 istiyoom