nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
*Mideyi, bağırsakları, böbrekleri kuvvetlendiren, damar sertliğine iyi gelen, kan dolaşımını rahatlatan pekmezin sağlığa diğer faydaları şöyle:
*
Soğuğa karşısında karoser direncini artırır
*
Astım ve bronşit hastalıklarında faydalıdır
*
Çocukların akıl gelişimine muavin olur
*
Kolestrolü düşürür ve tansiyonu dengeler
*
Cinsel gücü ve sperm sayısını artırıcı özelliği kesinlik kazanmıştır
*
Akciğer rahatsızlıklarında da kullanılır
*
Jurnal kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum gereksiniminin büyük bir kısmını karşılar
*
Tahinle birleşince süper oluyor
Türk mutfağının baş tacı olan tahin ve pekmez ikilisi hastalıklarda doğaüstü etki sağlıyor
*
İşte, tahin ve pekmez ikilisinin müthiş yararlarından bazıları:
*
Susam, içerdiği bol B vitamini doğruca Antidepresan etkiye sahiptir Keza hücre yenilemesi, mide ve karaciğer dostudur
*
Cinsel performansı arttırır, safra taşlarının düşürülmesinde, bronşit ve astım tedavisinde, idrar söktürülmesinde, bağırsak hareketlerini düzeltmede sıklıkla kullanılır Susamın ezilmiş hali olan tahin bu nedenle uyumlu olarak tüketilmelidir
*
Pekmez, enerji sağlar, kemik gelişimini destekler, kan hastalıklarında, demir eksikliğinde kullanılır
*
İshalde bol mineral takviyesi sağladığından önerilir Vücutta su kaybını engelleyerek dengede miktar
*
Soğuğa karşısında karoser direncini artırır
*
Astım ve bronşit hastalıklarında faydalıdır
*
Çocukların akıl gelişimine muavin olur
*
Kolestrolü düşürür ve tansiyonu dengeler
*
Cinsel gücü ve sperm sayısını artırıcı özelliği kesinlik kazanmıştır
*
Akciğer rahatsızlıklarında da kullanılır
*
Jurnal kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum gereksiniminin büyük bir kısmını karşılar
*
Tahinle birleşince süper oluyor
Türk mutfağının baş tacı olan tahin ve pekmez ikilisi hastalıklarda doğaüstü etki sağlıyor
*
İşte, tahin ve pekmez ikilisinin müthiş yararlarından bazıları:
*
Susam, içerdiği bol B vitamini doğruca Antidepresan etkiye sahiptir Keza hücre yenilemesi, mide ve karaciğer dostudur
*
Cinsel performansı arttırır, safra taşlarının düşürülmesinde, bronşit ve astım tedavisinde, idrar söktürülmesinde, bağırsak hareketlerini düzeltmede sıklıkla kullanılır Susamın ezilmiş hali olan tahin bu nedenle uyumlu olarak tüketilmelidir
*
Pekmez, enerji sağlar, kemik gelişimini destekler, kan hastalıklarında, demir eksikliğinde kullanılır
*
İshalde bol mineral takviyesi sağladığından önerilir Vücutta su kaybını engelleyerek dengede miktar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.