Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklu annelerden yardım bekliyorum

Çocuklu annelerden yardım bekliyorum
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çocuklu annelerden yardım bekliyorum 2,5 3 yaş çocuk sendromu, haylaz çocuklar, çocuklar, iyi ebevy almak, aile, aradığınız herşey burda meleklerim 1548849876 1548849876 cocukluannelerdenyardimbekliyorum5c5192d9b2891pngcocukluannelerdenyardimbekliyorum5c5192d9b2891png cocukluannelerdenyardimbekliyorum5c5192d9b2891png im benim bir oğlum var ve fazla haylaz 2,5 yaşında gittiğimiz yerlerde durmuyo büyüklerle ağız kavgasına giriyo, evi dağıtıyo, çok inatçı, evin her yerine süt ve su döküyo, daha sayamadığım bir çok şey konuşuyorum hazır annecim söz yapmıcam diyo arkamı döndüğüm an evi talan etmiş evi dağıtması hiç manâlı değil çünkü bu onun evde olduğunn evde bir çecuk olduğunun kanıtı lakin televiyo anteniyle oynuyor elektirk giriş kablolarını söküp takıyoreline bıçak alıp seni öldürcem diye geziyor evde o uyumadan sinema dizi bile izlemeyiz çünkü gördüğünü duyduğunu şip şak kaydediyo ertesi gün bize izlediği herşeyi anlatıcak duruma geliyor çok zeki yaptığı şeylerin fena olduğunu kasten yapıyor 2,5 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz diceksiniz lakin inanın bana ayrıca zekası keza enerjisi ful mesela geçen çiçeğimi yolmuş benim arkam dönük o pencere önünde sesizce kendi kendine diyo dur pencereyi kapatıyımda kimse görmesin halbu ki okadar fazla uyardım ancak onu bu konular için bundan böyle dövmeye başladım ve ben dayak atmak istemiyorum bana sen fena annesin diyorbabsıyla o evin içindeyken tarşımayız bile küfürde kullanmayızelimden geldiğimizce babasıda bende hoş bir şekilde anlatıyoruz fakat kullanmak istemiyor yaptığı şeylerden az daha haz alıyor anne melekler ban muavin olurmusunuz bu geçici bir evreymiş ama hiç geçmicekmiş gibi duruyorbenimle aynı durumda olan anneler varmı bi yerlerlerde yanlışmı yapıyorum  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,314Kullanıcılar
Mert kordonSon üye
Üst Alt