Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocukluğunuza Gidin: Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu?

Çocukluğunuza Gidin: Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu?
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çocukluğunuza Gidin: Hangi çocuk profili sizi yansıtıyordu? Hangi çocuk profili sizin çocukluğunuzu yansıtıyor? Olaylar ve insanlarla ilgilenen, hayata erken atılmış, felsefe takviyeli, ağır abi edalı çocuk Cefa verdiği zavallı böceğin artık hareket etmediğini görüp büyük bir hüsrana kapılan meraklı, ilimfen çocuğu Her banyo zamanında saklanan, yemek yemek ve uyumak bilmeyen, aileye ızdırap için görevlendirilmiş iflah olmaz ve uygun durmaz çocuk Legolarından gemi uçak yaptıktan daha sonra onu büyük bir hışımla darmadağın eden marifetli, bir pek da ICODEdeliICODE çocuk Annesinin makyaj malzemelerini telef eden ve dünyası Barbie`lerinin kıyafetlerinden oluşan süslü, toz pembe çocuk Yüzlerce oyuncağı olmasına karşın ilgisi hep kumanda, telefon gibi elektronik araçlarda olan mühendis ruhlu, action arayışlı çocuk Giysilerini bir bir katlayıp dolaba kaldıran, yatağını her sabahleyin düzelten hatta, hızını alamayıp annesinin mutfaktaki işlerine burnunu sokan düzen manyağı, hastalık sebebi çocuk Aaah ahh! Damarıma bastınız Bırak yaşamayı hiç çocuk olmadık ki Biz acılara allah vergisi başladık be gülüm, ne çocukluğu Bunlar ICODEMade In Turkey!ICODE damgalı çocuk profilleri, ben Avrupai yetiştim Mozart`larla Sushi`lerle büyüdük biz mösyöcocuklugunuzagidinhangicocukprofilisiziyansitiyordu5c51c0494120aalt :p Stick Out Tongue :p id Bunlardan farklıydı benim çocukluğum (buyurun anlatın) (alıntı)  

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,098Kullanıcılar
turker03Son üye
Üst Alt