Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cod 4 Multi Hatası Jig saw bi bakarmısın :)

Cod 4 Multi Hatası Jig saw bi bakarmısın :)

Similar threads

1Pb Update Hatası Bu adresten indireceğiniz dosya ile PB'yi güncelleyin http:wwwevenbalancecomindexphp?page pbsetupphp 2Losing Key Packets hatası 1 İlk önce BaşlatÇalıştır servicesmsc yazarak bilgisayarımızın hizmetler kısmına giriyoruz Burada iki tane dosyamız var bunlar PnkBstrA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar 2 günden beri uğrasıyorum hiç bir yol bulamadım xpden girdiğimde oyunun başı açılıyor o kum saati çıktıktan sonra tıınn diye bi ses gelip siyah ekrana dönüyor oyunu oynayamıyorum anlıcanız windows 7 den girdiğimde ise '' encountered an unspecified error and will now exit '' Hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhabalar initialization failed hatası alıyorum ve araştırdım baya saatlerce, denetim masasından girilen directplay de yükledim olmadı, daha sonra kısayoldan ekran boyutları için bir şeyler yazdım x800 tarzı olmadı, her şeyi denedim görünümden çözünürlük ayarlarına kadar oynadım, yok banamısın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var 1si Fps Düşmesi ; Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
739
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt