Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

COD 4 Online Oynayabilmek Ve Resimli Anlatım..

COD 4 Online Oynayabilmek Ve Resimli Anlatım..
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Resimli Anlatım Ve COD 4 Oynayabilmek

Oncelikle COD 4' u kuruyoruz (Ama ASLA VE ASLA CRACK yapmiyoruz) PunkBuster programini kurup oyunu programa gosteriyoruz

İlk olarak 14 patchini indirip yuklememiz gerekiyor (Asla cracklemeyin oyunu)
gamershell'den 14 patch ' linkini bulmayi resimle anlatiyim zorlanmayin

Resim 1:
imagescod4onlineoynayabilmekveresimlianlatim5b0962c33d3ab

sterseniz antivirus taraması yapabilirsiniz antivir ile tarattım cıkmadı ayrıca kendi uploadım 14 patchini yukledikten sonra ise 14'den 15 e update patch 'ini indirip kuruyoruz ( oyunu asla cracklemeyin)

serverleri nasıl bulacaksiniz ona geciyorumBunuda xfire adlı bir programla yapacağız xfire ı download edebileceğiniz link altta

Yapacaklarınız

1 Indirdiginiz xfireinstallerexe Kurun

2 84aexe Dosyasını C:program FilesXfireİcine Kopyalayın ve Kurun

XFire nedir acıklayayım Xfire Coklu FPS oyunları ve daha bircok coklu oyuncu secenekli oyunların serverlerine bağlanmanızı sağlar ayrıca xfire a arkadaşınızın(eğer arkadaşınızında xfireı varsa)ne oynadığını gorebilir hemnde onunla yazılı veya sesli yazışmanızı sağlar ayrıca arkadaşınızın oynadığı servere direk giriş yapabilirsiniz

Trafımca antivirus taramalarından gecmişti antiivir ile tarattım bişey cıkmadı ama isterseniz sizde taratabilirsiniz

Şimdi gecelim xfire nasıl kullanılır ilk başta tabiiki uyelik(registration)almak var

imagescod4onlineoynayabilmekveresimlianlatim5b0962c45191e

Uye olduktan sonraki acıklamalar vs vs
Friends bolumu

imagescod4onlineoynayabilmekveresimlianlatim5b0962c56f149

Son olarak Servers Bolumu:

imagescod4onlineoynayabilmekveresimlianlatim5b0962c6844b9

Oyunu kesinlikle cracklemeyin yuklemeler bittikten sonra cracklemeden direk Xfire'dan serverlara tiklayip herhangi bir COD4 serverina Cift tiklayip GİRİYORUZ

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt