Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

COD 4 Online Oynayabilmek Ve Resimli Anlatım..

COD 4 Online Oynayabilmek Ve Resimli Anlatım..
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Resimli Anlatım Ve COD 4 Oynayabilmek

Ilk Olarak COD 4' ü kuruyoruz (Fakat ASLA VE ASLA CRACK yapmiyoruz) PunkBuster programini kurup oyunu programa gösteriyoruz

ilk olarak 14 patchini indirip yüklememiz gerekiyor (Katiyen cracklemeyin oyunu)
gamershell'den 14 patch ' linkini bulmayi resimle anlatiyim zorlanmayin

Fotoğraf 1:

sterseniz antivirüs taraması yapabilirsiniz antivir ile tarattım çıkmadı ayrıca kendi uploadım 14 patchini yükledikten sonra ise 14'den 15 e update patch 'ini indirip kuruyoruz ( oyunu asla cracklemeyin)

serverleri nasıl bulacaksiniz ona geçiyorumBunuda xfire adlı bir programla yapacağız xfire ı download edebileceğiniz link altta

Yapacaklarınız

1 Indirdiginiz xfireinstallerexe Kurun

2 84aexe Dosyasını C:program FilesXfireİçine Kopyalayın ve Kurun

XFire nedir açıklayayım Xfire Çoklu FPS oyunları ve daha birçok çoklu oyuncu seçenekli oyunların serverlerine bağlanmanızı sağlar hem xfire a arkadaşınızın(eğer arkadaşınızında xfireı varsa)ne oynadığını görebilir hemnde onunla yazılmış veya sesli yazışmanızı sağlar hem arkadaşınızın oynadığı servere uç giriş yapabilirsiniz

Trafımca antivirüs taramalarından geçmişti antiivir ile tarattım bişey çıkmadı ama isterseniz sizde taratabilirsiniz

Acilen geçelim xfire nasıl kullanılır birincil başta tabiiki üyelik(registration)elde etmek var

Aza olduktan sonraki direktifler vs vs
Friends bölümü

Son olarak Servers Bölümü:

Oyunu şüphesiz cracklemeyin yüklemeler bittikten daha sonra cracklemeden sırık Xfire'dan serverlara tiklayip herhangi bir COD4 serverina Cift tiklayip GİRİYORUZ *

858,510Konular
980,876Mesajlar
30,739Kullanıcılar
CanclklSon üye
Üst Alt