Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cod Modern Warfare 2 fastfile for zone 'code_pre_gfx' Hatası (Çözüldü)
Arkadaşlar oyunu uzun süredir az sorunlu oynuyordum, başlarda bir iki hatayla uğraşmış olsam da son zamanlarda hata vermeden kasmadan oynuyordum ama son günlerde oyun açılmamaya başladı, oyun açıldığındaki ilk video çıkıyor (activision, treyarch filan yazıo) sonra simsiyah bi ekran ve şu hata ...
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi mount blade warbandın modu olan anno dominiyi yükledim ama oyuna girerken ilk filmi geçince RGL ERROR getobject failed for texture: arabianarmoraspecular hatası alıyorum bu hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım version 1143 oyunu indirdim bir yardım edin nolur
Call of Duty serisi, yeni Modern Warfare 2 ile tekrardan Steam‘e dönüyor. Geçtiğimiz günlerde CoD: Modern Warfare 2’nin ilk fragmanını paylaşan Activison, oyunu nihayet ön siparişe açtı. Call of Duty Modern Warfare 2 Türkiye fiyatı ne kadar?
Call of Duty Modern Warfare 2 ön sipariş fiyatı...
Dünyanın en popüler FPS oyunlarından -birinci şahıs nişancı türü aksiyon- Call of Duty’nin geliştiricisi Infinity Ward, oyunseverlerin uzun zamandır beklediği müjdeyi verdi. Activision’ın uzun zamandır devam eden serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2 olacak.
Call of Duty: Modern...
Dünyanın en popüler FPS oyunlarından -birinci şahıs nişancı türü aksiyon- COD’un geliştiricisi Infinity Ward, geçtiğimiz ay uzun zamandır beklenen haberi verdi. Şimdi ise Activision’ın yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 2 çıkış tarihi belli oldu.
Call of Duty: Modern Warfare 2 çıkış tarihi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.