iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar youtubede bir çocuk gördüm yaşıtları gibi değil wolfteam felan oynamıyor gerçekten başarılı izlerseniz sizde göreceksiniz , Cod battle field4 ,Sevendays to die , mafia 2 ve outlast gibi oyunlar oynuyor fakat şu an sadece cod videeosu ve 7 days to die videosu var battlefield gelecekmiş , benden rica etti tanıtım yaparmısın diye hile kullanmıyorum organik üyelere ihtiyaç var anlayışlı sizin gibi arkadaşlar lütfen bi yardım en azından bi bakın çocuk gerçekten tatlı
Ana sayfa url si (en azından abone olun) : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
tatlı olduğu tanıtım videosu (bi sufle :ben barış dünya barışı )Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
çektiği bir oyun videosu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
saolun arkadaşlar
Ana sayfa url si (en azından abone olun) : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
tatlı olduğu tanıtım videosu (bi sufle :ben barış dünya barışı )Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
çektiği bir oyun videosu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
saolun arkadaşlar