Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cod videoları çocuk iyi yapıyor

Cod videoları çocuk iyi yapıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar youtubede bir çocuk gördüm yaşıtları gibi değil wolfteam felan oynamıyor gerçekten başarılı izlerseniz sizde göreceksiniz , Cod battle field4 ,Sevendays to die , mafia 2 ve outlast gibi oyunlar oynuyor fakat şu an sadece cod videeosu ve 7 days to die videosu var battlefield gelecekmiş , benden rica etti tanıtım yaparmısın diye hile kullanmıyorum organik üyelere ihtiyaç var anlayışlı sizin gibi arkadaşlar lütfen bi yardım en azından bi bakın çocuk gerçekten tatlı
Ana sayfa url si (en azından abone olun) : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
tatlı olduğu tanıtım videosu (bi sufle :ben barış dünya barışı )Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
çektiği bir oyun videosu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
saolun arkadaşlar

Similar threads

Merhaba arkadaşLar sizlere son zamanLarda popüler olan 0996xt versiyonLu server kurmayı videoLu anlattımUmarım Hoşunuza gider Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaşlar merakla beklenen cod mw3 28 kasım 2011'de piyasada olacak merakla beklediğimiz bu oyunla ilgili şöyle bir yazıya rastladım: güzel güzel anlatmışlar Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ben cod hayranı banlanan clarsayım bu traileri koymak için yeniden 2 günlük ban aldım post kasmak yüzünden xD trailerden bakınca oyun crysisi ve bc2'yi gölgede bırakacak gibi gözüküyor hadi hayırlısı )) not: link youtube linkidir bağlanamayanlar vtunnel,ktunnelden veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
AntinQuntin A Q Online Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız GameTürk firması tarafından yayınlanmakta olan henüz yeni olmasına rağmen Açık Betada 15000 bin civarı oyuncuya sahip olan AntinQuntin Online 'ı sizlere tanıtacağım Kısaltılmış adıyla A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba Shaiya tutkunları , 1 Yılı aşkın süredir online olan Shaiya Efsane ile sizleri de tanıştırmak isteriz Shaiya Efsane sitesi : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Facebook Sayfamız :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt