Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cod4 g3 hem bombatar hem dürbn

cod4 g3 hem bombatar hem dürbn

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
32 lvlm g3 mayyk ii kullnrm ama çokda ii bomba atrm ancak bombatar üstne dürbn veya kırmızı noktlı camı koymıorum yerdn aldıım silhlarda var bunun içn lvlmi kasmalym yoksa bi özlliğe ağrlkmı vermelym(head shotvs) gbi tşkkrler

Similar threads

Slm arkadaşlar Ben Acı çekmeye 6 sınıfta başladım Bi kızdan hoşlandım zamanla tek yanlı aşka döndü bu sonra kızın arkisine söledim kız bni kullanıodulakin bnden hoşlanmıodudaha sonra teklif ettim cvp ykbi yıl geçti içimde büyüdü fakat kendimi alıştırıodum acıya ağır ağır tesir etmiodu daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Merhaba arkadaşlar ; Ben 16 yaşındayım ve bir gündüzlü lise öğrencisiyimDurum şoyle,sınıfımda çok guzel bir kız var kızdan fazla hoşlanıyorum Kız yutta kalıyor ve yaşadıgım şehrin ilçesinden geliyor kıza elimden geldigince açılmaya çalışıorum canını sıkmadan ama sosyal ağlardan konuşuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar evimin az ilerisinde bilgisayar oyunu satan bi dükkan varBenimde canım sıkılıyo mafia II oynamak istiyorum ama bilgisayarımda kasar mı diye düşündüm bana bilgi verirseniz sevinirimLütfen bilgisi olmayanlar bişey yazmasın kafamı karıştırmasın Mafia II minimum sistem gereksinimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Orjinal nickler orjinal nickler bezginlik nickleri sıkıntılı nickler orjinal oyun nickleri 2010 Her Zaman benzer nicklerden artık bıkkınlık geldiyse bu nickler bütün size tarafından hepsi orjinal ve yeni nickler 1 ipтε iкi кi$i oynαyαмαz Yα sεη düşεяsiη Yα ßεη iтεяiм aŞk nasıL iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkadaşlar, Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt