Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

COD4 Oyundan atma, oyun tavsiyeleriniz birkaç soru?

COD4 Oyundan atma, oyun tavsiyeleriniz birkaç soru?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cod4'ün multiplayerine girdiğimde oyun kapanıyor, splash ekranı çıkıyor ama menü gelmeden uygulama çöküyor; aynı sorun başka oyunlarda da oluyor Virtual Tennis 3 gibi
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: iw3mpexe

2 Güzel bir voleybol oyunu arıyorum, lan üzerinden oynanabilirse benim için iyi olur ama olmasa da olur, bildiğiniz bir oyun varsa paylaşırsanız sevinirim,

3 NBA 2k10 , NBA 2k9 ve NBA Live 2010 arasında kolaylık, hareket zenginliği ve genel düşünceniz olarak hangisini tavsiye edersiniz kolaylık benim için önemli çünkü iyi oynayamıyorum henüz ve fark yiyince de normal olarak moralim bozuluyor

4 Fifa , Fifa 2010 veya PES arasında yine yukardaki değerlendirmelere göre hangisini tavsiye edersiniz

5 Yasuexe nedir ve ne işe yarar?

6 Cep telefonunda asphalt oyunu var ya, onun PC sürümü var mı veya onun gibi bir oyun ?

şimdiden ilgilendiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, her türlü yardımınıza +rep geçerlidir

858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt