Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Acayip Bir Şey!!!

Çok Acayip Bir Şey!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar,Ben 1 GB ram ve 256 Mb Ge Force fx5500 Ekran Kartına SahibimAncak Şimdi Bilgisayarıma Hİtman Blood Money Diye Bİr OYunu Kurdum,Oyun 128 mb ekran kartı 318 mb ram istiyor ama bende bu özelliklerin daha yükseği olmasına Karşın Oyun acayip Şekilde donuyorTüm Özelliklerini Düşürdüm oyunun En DÜşüğe Aldım detayları yine aynıHarddiskin dolmuştur demeyin çünkü Daha yeni FOrmat attım directx dahil herşeyi yüklü Lütfen Bİ yardım edin ayrıca THe Sims2 Dede Bazı Grafik Sorunları OluyorAma diğer oyunlarda herhangi bir sorunum yok Örneğin gta sanandreas quake 4 doom3 falan iyiAma Bu Oyunlarda Niye Böyle Sorun yapıyor