Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok acele yardım:(düşüncelerimi nasıl anlatacam ona:(

çok acele yardım:(düşüncelerimi nasıl anlatacam ona:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar ben yeni aza oldumumarım sorunuma burada çözüm bulabilirim

ben 78 aydır bir ilişki yaşıyorum,onu tek kelimeyle şahane derecede seviyorumonun için canımı bile veririmaynı şekilde oda beni fazla seviyorbirlikte olabilmek için çok fedakarlıklar yaptıko bnm için ailesiyle ağız dalaşı etti(ailesi bni istemiodu,fakat o onlara karşı geldi ve benle hemen çaktırmadan çıkıyor) kız arikileriyle bnm yüzümden kavga etti,aynı şekilde bende onun için sınıfa rezil olmayı göze aldım,aylarca acı çektim,dalga geçenler bile vardı ama geçti sonunda 78 aydır birlikteyiz iştebenzer sınıftayızher şey olağanüstü gidiyor,her ders ellerini tutuyorum tenefüslerde sarılıyoruz birbirimize bazen fazla yakınlaşıyoruz ve öpüşüyoruz kısada olsabir ara bir konu açılmıştı birlikte olma konusunda (cinsel ilişki yani) 1 hafta fln böyle kouştuk işte sonra oda bende birbirimizi istemey başladıkbirincil başlarda bende oda planlar yapıyorduk işte şugün buluşuruz diye sahiden anlamsız günümüz olsaydı birlikte zeka olblrdk lakin 12 hafta hiç buluşamadık okul dışında sonradan ben birazcık düşündüm açık konuşmak gerekirse onu düşündüm çünkü ben bir erkeğim o ise kız evet ciddiyiz fakat bu yaşta ailesiyle soru yaşayabilir ailesi öğrenirse,ilişkimiz daha büük bir çıkmaza girebilir diye böyle bir ilişkiden soğudumevet birlikte uzanmak(uzanmak) vs bunlar yapılabilir ama ardına kadar yapmaktan soğudumacilen ben bunu ona desem insanın ilk aklına gelen şey şu olur beni sevmiyormuş işte ne bilim ilerde sorun yaşamak istemio başına kalırım die beni istemio vs vs die düşünür sizce ne yapmalıyım ne demeliyim

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt