Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Acı Çekiyorum Takviye Edin Lütfen !!!

Çok Acı Çekiyorum Takviye Edin Lütfen !!!
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlarBen gerçekten çok baskı durumdayımNe yapacağımı bilmiyorumYardımcı olursanız çok sevinirimİçinde bulunduğum vaziyeti anlatıyim(Tamamını okumadan açıklama yazmayın lütfen!)
Döneme birincil başladığımız anda sınıfta bir kız vardıOnu görür görmez bir şeyler hissetmeye başladımDerslerde kesintisiz o bana ben ona bakıp duruyordukBazen bana bakıp gülümsüyorduGerçekten fazla etkilenmiştimZaman geçtikçe daha yakın olmaya başladıkAma dost gibiSınıftaki cümbür cemaat te birbirimizi sevdiğimizi sanıyorlardıBirgün benden tel istedi verdimVe msjlaşmaya başladıkBaya konuştuktan daha sonra duyduğum bir dedikoduyu sordumEski okulumdan bir çocuk vardı ve onunla çıktığı söyleniyorduOna sorduğumda ''Hmmm evet'' cavabını verdiÇok yıkıldım fiilenAMa bana onla çıkmasaydım kendisini sevip sevmeyeğimi sorduBende severdim dedimÖyle geçip gittiŞimdi hala çıkıyor
Sevgilisi olan birisine bu hisleri dinlemek yanlış bişi biliyorum lakin gerçekten çok seviyorum onuO da benle ilgileniyor gibi fakatYaptığım yanlış lakin gönül ferman dinlemiyorDaha önce hiç kimseyi sevmedimOysa onu ilk gördüğüm ancan beri seviyorumBaşkasıyla beraber olduğu halde canımdan fazla seviyorum onuOnu sevdiğimi söyleyip onları ayırmaya çalışmakta istemiyorumNapmalıyım lütfen destek edin fiilen çok zor durumdayım ve çok acı çekiyorumOnu unutmaya çalışıyorum fakat her geçen gün ona olan sevgim artıyorOna karşısında fiilen fazla ciddiyimGerçekten çok seviyorumLütfen tezgâhtar olun ne yapmalıyım?

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt