Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çok acil gta san andreas bozuldu

çok acil gta san andreas bozuldu

Similar threads

GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar gta san andreas türkish city yi indirdik kurduk ama dosyanın içinde c r a c k yok yardımmmmmmmmm gta san andreas türkish city c r a c k lazımmmmmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt