Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçenlerde gta san andreas oyunuma araba yaması yaptım ama oyun bozuldu evler arba dükkan yol bazen ortadan kayboluyo lütfen yardım edin nolur
GTA SAN ANDREAS TÜRKİYE MODU
Gta San Andreas Türkiye Modu indirerek San andreas serisini bilindik yerlerde ve araçlarla oynayacaksınız İçeriğinde 300 civarında Türkiye ile alakalı dosya içeren gta yaması sayesinde Rockstar games'in yapmadığı yendiliği kendiniz yapabileceksiniz...
selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi...
Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye...
Arkadaşlar gta san andreas türkish city yi indirdik kurduk ama dosyanın içinde c r a c k yok yardımmmmmmmmm gta san andreas türkish city c r a c k lazımmmmmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.