Çok Afilli Günaydın Sözleri Mesajları En hoş Günaydın Mesajları Afilli günaydın sözleri Sevgili melekler, sabahleyin kalktığınızda En hoş Günaydın Mesajları ile sevdiklerinize çağırmak istiyorsanız bu sayfada paylaşacağımız Afilli günaydın sözleri fazla hoşunuza gidecektir Sevgiliye günaydın mesajları adlı bir konumuz olduğunu da hatırlattıktan daha sonra mesajlarımıza geçelim 1549099955 1549099955 cokafilligunaydinsozlerimesajlari5c5563b888369cokafilligunaydinsozlerimesajlari5c5563b888369 cokafilligunaydinsozlerimesajlari5c5563b888369 Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın… Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol bildiren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın… Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akıcı can suyum günaydın… Günaydın sevgilerin en güzeli günaydın günümün güneşi günaydın kalbimi esir bölge sevgili günaydın düşlerimin kaynağı günaydın sevincim ve kaderim günaydın herşeyim Kimseye Günaydın Demedim Hayatımda Günümü Aydınlattın Sanada Günaydın Olsun Samimiyetle Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren direk yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın Yere Düşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Güneşi Engellemesin Güneş Bulutların Arasından Her Zaman Sana Içten Baksın Güneş Güzellikler Getirsin Günaydın Her günün Öbür Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın Seni Seviyorum bebeğim Gözlerin gibi Bugünde Günaydın Olsun Güneşime Beyaz papatyalar aralarında bir gülsün senöylesine hoş öylesine canlısın ancak;dokunursam yaprakların solar sandımonun için sana bu dek yakınken,daima sessiz ve sensiz kaldım…günaydın balpeteğim…