Çok Anlamlı Güven Veren Mesajlar Kısa Güven Verici Mesajlar Güven Verici Mesaj Sevgili melekler, ara sıra karşınızdakine birşeyler anlatmak, üzüldüğünüzü açığa vurmak istersiniz, bu durumda hemen daha önce paylaştığımız sitem sözleri imdadınıza yetişir Bu yazımızda da karşınızdakine güven verici mesaj atmak isteyebilirsiniz diye kısa güven verici mesajlar, sözler paylaşmak istedik sizlerlecokanlamliguvenverenmesajlar5c556b7695e1aalt 1549101938 1549101938 cokanlamliguvenverenmesajlar5c556b76caadbcokanlamliguvenverenmesajlar5c556b76caadb cokanlamliguvenverenmesajlar5c556b76caadb Güven doymuş sözlerimde güvendiğim tek sensin sana güveniyorum ve sana güvendiğim duygularımla gidiyorum Yalnız Kalma Kalbim Yanında yarınlara Manâsız Bakma Güven Dolu Yarınlar bizi bekliyor bunu unutma En Güzel Güven kendine güvenendir ilk önce kendine sonradan başkalarına güven Herkeze güvenme parmakla sayılcak dek güvendiğin insan olsun yeter bu hayatta Güvendiğin insanlarla sakın tartışma etme yahut güvendiğin dağlara bir yerde kar yağar Güvençsiz bir insan hemencecik hayata küser tehlikesiz bir insan hayattan kopmaz Kalbim Sana bedenimden Daha fazla güveniyor bebeğim Bu Hayata Güvendiğim tek insan Sensin, Bundan Sonraki Hayatımda Tekrar bu Şekilde Sana güvenmek isterdim En güel arkadaşlıklar güven ile başlar kan kardeşlikle devam eder Sana Inanmak istiyorum fakat Kalbim beni Engelliyor Sana Aşık Olmak istiyorum Sözlerin beni Etkiliyor Bu Yüzden Sana güvenemiyorum Güven Mutluluksa Sonuna Kadar Güveniyorum Sana bunu unutma bebeğim Sensiz her Saniye acı bana sensiz güven kalmıyor yanımda seni görünce güveniyorum bu zavallı hayatıma Al Hayatım Senin Olsun Sana Güveniyorum Bunu biliyorsun Al Dünyam Senin Olsun Sana Güvenmişim Artık Görüyorsun Karşındakine Düşünerek Güven Acele Ile güvenirsen Sonuçları Acı Olur Güvendiğin Dağlara Kar Yağmamasını istiyorsan Güvendiğin Dağları iyi seçmelisin bulutsuz ve temiz olmalı Belkide Tek güvendiğim sensin ve bana bu acıyı yaşatıyorsun bırak artık ellerimi güvensiz olsun bedenim istemiyorum adını hayalini güvenmiyorum bundan böyle sana Yarına Güvendim Bugun Beni Sattı Sevgine güveniyorum O halde varım Sana Kendimden Daha çok güveniyorum çunki Seni Kendimden Daha fazla seviyorum bebeğim biricik aşkım benim Güven bana Seviyorum Seni inan Bana özlüyorum Seni Bir Seni Sevdim Birde Sana verdiğim Güven batmış Sözleri Güvendiğim için seviyorum Seni Güvensizlik gelmesin Aklına Seni her Halinle Seviyorum bunu unutma Itimat Etmek güzeldir kayda değer olan güveneceğin insanı bulmak Güle güvensen bile birgün dikeni batar bunu unutma!