Fazla Anlamlı Manidar Aşk Mesajları Sözleri Manalı Aşk Sözleri Kısa Anlamlı Kısa Aşk Sözleri Sevgili melekler, aşık meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, aşkınız hiç bitmesin artarak devam etsin diyoruz ve sevdiğinize yollayabileceğiniz, msn, face ya da twitterdan paylaşabileceğiniz manalı kısa aşk sözleri eklemek istiyoruz konumuza Ayrıca aşkınıza nazar değmemesi için nazar sözleri konumuzu da incelemenizi nasihat ederizcokanlamlimanidaraskmesajlarisozleri5c5569995a57balt 1549101461 1549101461 cokanlamlimanidaraskmesajlarisozleri5c5569998e501cokanlamlimanidaraskmesajlarisozleri5c5569998e501 cokanlamlimanidaraskmesajlarisozleri5c5569998e501 Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yiıldızım, sabahtan ise ruhuma doğan güneşim oldun… Aci ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebegin değin yakin olsunUmutlarin gerçek, gerçeklerin sevinç, mutluluklarin ebedi olsun Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgün yeserecek su sararmis yapraklarVe bundan daha sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatirlayacaklar Ağlasam çizgi çizgi Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,Vakitsiz, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim,Seni seviyorum İki yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ancak sen bir ömre bedelsin Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;Saçlarını okşayan her tanedeBENİ HATIRLA ! Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer,Karaya vuran dalgalar seni seviyorum yazardı Daima bir yıldız olmanı bekledimGün gelir kayıp bana ulaşırsın diye,Sonra vazgeçtim,Yıldız olursan ben ulaşamam diye Bu gece pencereni açık bırak,Bir kuş uçurdum, azıcık bitap birazcık nemli,Başucuna bir parça sevgi bırakacak Adını gökyüzüne yazdım bulutlar sildim Kumsala yazdım dalgalar sildi En sonunda kalbime yazdım kimse silemedi Yeniden doğdu güneş dünyaya, bitmiş batacak karanlığa Lakin sen bir defa doğdun kalbime, hiçbir zaman batmayacaksın Seni sevdiğim dek yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Günesin dogdugu da bir gerçek battığıda Kalbimin attigi da bir reel, günün bittiği deNe çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, iste o en büyük reel Dünde, bugünde, yarında… Yüregin değin yanindayim Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sen var ya sen ayni sigaram gibisin Dumani gözlerin… Külü dudaklarınYalniz aranizda bir ayrım var sigaramı ben, beni ise sen yakiyorsun Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni pek çok seveceğim ancak yeniden cennetine geri dönmek istemeyeceksin Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum Hayatim desem yaşam çok kisa, çiçegim desem çiçek soluyorSana canim demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yasiyor Seni sevdigim değin yasasaydim; ölümsüzlüğün adini aşk koyardım Bir kus olup gitsem, aşşam su enginleri, varsam senin yanina Öpsem doyasıya, koklasam seni En hoş yarınlar senin olsun, sen buna layiksin ömrün mutluluklarla dolsunEger gün kazanç de sen beni unutursan, inan oysa tatlim canin sagolsun Bir gün dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen günesi getiririm sana,eger gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana Bir yudum zehir olsan, bir an bile acele ile seni içerdim,Sırf seninle bir almak ve seni içimde hissetmek için