Fazla Bunaldım Bundan Böyle davetli misafiri kovma sanatı sinirli sinir küpü sinir sistemi hakkında data için yazımıza buyrun arkdaşlar yaa kızlar çılgın olcam ya biriniz bana bir hafıza verin lütfen kibarca Misafiri evden nasıl kovarım şu anda bizim evimizde bilgisayar var diye üst komşumun 3 kızı her akşam daha ben işten gelir gelmez montumu bile çıkarmadan bize geliyorlar ve bu bir değil iki yok her akşam işlenmiş kızları severim annesini de fazla severim fakat birde beni düşünün yaa halsiz argın eve geliyorum evimi toparlamam gerekiyor yeri geliyor uzanıyorum yeri geliyor nete giriyorum 1548846561 1548846561 cokbunaldimartik5c5185e67bc76cokbunaldimartik5c5185e67bc76 cokbunaldimartik5c5185e67bc76 ben çok mu imtiyaz verdim bu kızlara acaba yaaacokbunaldimartik5c5185e682635gifalt :hıms: :hıms: :hıms: daha saat 5 ve aralıksız mesaj atıyolar abla evdemisin abla nezaman gelcen deli olcam ant ediyorum ve tersine bu hafta hiç temizlik yapamadım evimi temizlemem gerekiyor erkenden de uyumam gerekiyor fazla yorgunum zaten kızları incitmek istemiyorum lakin her akşam bize gelipte facede cirit atmalarını da istemiyorum inanın her akşam benimle birlikte eve giriyolar ve 11 de anca gidiyolar çok sıkıldım fiilencokbunaldimartik5c5185e6b0a1fgifalt :uhu: :uhu: :uhu: bana bir us verin lütfen onları kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim örneğin bu akşam abimelere yemeğe gideceğimi eve kaçta gelirim bilemem dedimm onlarında pc var hatta ben eve net bağlatırken dedim ki biz net bağlatacağız siz de isterseniz kablo takalım falan dedik değil dediler acilen her akşam bizdeler bana bir düşünce verin lütfen yaaacokbunaldimartik5c5185e6b0a1fgifalt :uhu: :uhu: :uhu: