çok çaresizim bi düşünce verin lütfennn!!! kızlar benim bir derdim varbundan 4 sene önce mektep yıllarında arkadaş canlısı olduğum bi kız arkadaşım vardıbizim sınıfta birinden hoşlanıyorduama o hiç bilmedimeğerse bu çocuk benden hoşlanıyormuşonu da mektep bittikten bir sene daha sonra öğrendimbunu arkadaşıma da söyledimbunu o da biliyortabi bu çocuğa benim hiç ilgim yoktu okul yıllarındaama şu anda kız arkadaşımın ona aleyhinde bi ilgisi kalmadı yani neyse işte bu baya üstüme düştü,peşimden fazla koştuo zamandan beri sana ilgim vardı ama söyleyemiyordum dediben seninle ciddi düşünüyorum dedi direkçünkü beni o süre zarfında tanımıştıgerçekten fazla efendi ve iyi bi insan kendisikalbim ona ısındı,onu tanıdıkca bende onu sevdimailesini gönderdi,beni istetti,yani niyeti fazla önemlişuanda izaç planları yaptığım bi insan kendisiailemde biliyor başlıca meseleye geleyim,kız arkadaşım bu durumu bilmiyor,yani söyleyemiyorum bir türlütepkisinden korkuyorum açıkcasıkendisiyle de çok bi muhabbetimiz kalmadı açıkcasıayda yılda bir msj atıyor öyle kızlar şimdi ben ne yapmalıyım??yanlış mı yaptım onla beraber olmakla?ya da arkadaşıma uygun bir şekilde söylemeli miyim?