iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ilk kez iyi akşamlar Ben 25 yıldır bi kızla çıkıyorum Onu fazla seviyorum Liseye geçtik hemen benzer liseye gideceğiz Biz önceden fazla sıklıkla buluşurduk lakin şu anda niyeyse 1 yıldır buluşmuyoruz sadece telefonda mesaj olarak ya da facebook gibi sitelerden görüşüyoruz aynı sınıftaydık şimdi benzer liseye gideceğiz Sevgililer gününde doğum günlerimizde ya da özel günlerde bile buluşmadık Sevgililer gününde ona buluşmak istediğimi söylemiştim fakat o buluşmak istemediğini söyledi Onun da beni sevdiğini biliyorum Birbirimizin ilk aşkıyız daha lakin bi kez olsun ne el ele tutuştuk nede öpüştük Bunu bi ara arkadaşlarım duymuştu ve dalga geçiyolardı o üzülmesin diye aldırış etmemezlikten geliyodum Fakat bundan böyle bu benim içimi yemeye başladı Koskoca 25 yıldır çıkıyoruz yani ve hemen yaz tatili geldi yaz tatilinde bile daha buluşmadık Her gün çoğu kez konuşuyoruz mesaj olarak falan lakin böylede olmuyo tabiki Arkadaşlar lütfen bana bi öneride bulunun çünkü onu fazla seviyorum ve çok çaresizim