iltasyazilim
FD Üye
Çok Doğal Bebe Bisküvisi Tarifi İçin Malzemeler
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 yemek kaşığı nişasta
*1 yemek kaşığı yoğurt
*3 yemek kaşığı pirinç unu
*45 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı su
Çok Doğal Bebe Bisküvisi Tarifi Yapılışı Bu lezzetli ve bir o kadar da faydalı bebe bisküvilerini bebeklerimize gönül rahatlığıyla yedirebiliriz İçindeki zeytinyağı hazmı kolaylaştırıyor Diğer gıdalar ise hem besliyor hemde doyuruyor
Tatlanması için ben yedirmeden önce miktarına göre birazcık süzme bal ekliyorum
Yapılışı:
Bütün malzemeleri karıştırıp kulak memesi kıvamında bir hamur yoğuruyoruz Küçük parçalara ayırıp çatalla üzerlerine bastırıyoruz ve önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif pembeleşinceye kadar tutuyoruz ve çok sağlıklı bebe bisküvilerimiz bebeklerimiz için hazırdır efenim afiyetle yediriniz
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 yemek kaşığı nişasta
*1 yemek kaşığı yoğurt
*3 yemek kaşığı pirinç unu
*45 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı su
Çok Doğal Bebe Bisküvisi Tarifi Yapılışı Bu lezzetli ve bir o kadar da faydalı bebe bisküvilerini bebeklerimize gönül rahatlığıyla yedirebiliriz İçindeki zeytinyağı hazmı kolaylaştırıyor Diğer gıdalar ise hem besliyor hemde doyuruyor
Tatlanması için ben yedirmeden önce miktarına göre birazcık süzme bal ekliyorum
Yapılışı:
Bütün malzemeleri karıştırıp kulak memesi kıvamında bir hamur yoğuruyoruz Küçük parçalara ayırıp çatalla üzerlerine bastırıyoruz ve önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif pembeleşinceye kadar tutuyoruz ve çok sağlıklı bebe bisküvilerimiz bebeklerimiz için hazırdır efenim afiyetle yediriniz