Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ÇOK ESKIDEN herşeyim dediğin bir kıza gönlümü kaptırdım ?

ÇOK ESKIDEN herşeyim dediğin bir kıza gönlümü kaptırdım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk olarak meraba diyerek başlıyım Acilen benim herşeyim dediğim bir dostum var arkadaşım herşeyimizi biliyoduk bunla o beni fazla seviyor ben onu 3 aydır çok samimiyiz Birbirimizin kimi sevdiğini falan biliyorduk ardındaki ben sevdiğimi unuttum onu sevmeye başladım yani fazla güzel bir kız nasıl anlatıyım bilmiyorum aşık oldum Ancak şu aralar birazcık kötüyüz hep tartışıyoruz önceden bunlar olmazdı en küçük bişeyde etkileniyorum kızın şifresi bende var o vermişti oysa farkında yok abim dediği bir çocuk var onla konuşuyor ve çok samimiler işte ona tatlı diyor o buna bitanem diyor küçük sefgilim falan filan fakat oğlanın sevdiği de bir kız var abiçocuk muhabbeti var daima bir abim olmasını çok istiyodum oldu bundan böyle diyor kız sürekli bana yani kıskanıyorum bana cevap vermiyor anca onla konusuyor Ve eski sevgilisini de yeni yeni unutmuş O abisine birini hoşuna gitmek istiyorum demiş onun ile sevgili olmayı falan o kadar çook istiyorum ancak Bana bugün öz dedi canım sıkıldı Ne yapmam lazım ? Nasıl davranmam gerekli ? Onun benim olması için ne yolları denemem lüzumlu ? (Kız beni olağanüstü derecede çok seviyor böyle bişey olduğunu duysa küseceğimizi sanmıyorum aramız bozulmaz)

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt