Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok etkileyici anlamlı sözler yazarmısınız lütfen

Çok etkileyici anlamlı sözler yazarmısınız lütfen
0
93

Similar threads

fazla kısa gülünç sözler yazarmısınız Arkadaşıma büyük bir sürpriz hazırlıyorum lakin kısa kısa birkaç gülünç laf gerekli, değişik olsun istiyorum, forumunuzda varmıdır acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
24 kasım hakkında kısa ve öz sözler var mı 24 kasım öğretmenler günü ile ilgil güzel ve manalı, veciz sözler var mı forumunuzda ? Yahut eğer bulabilir misiniz ?24kasimhakkindaozlusozlervarmi5c59f3f1014b5alt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
cuma günü için mesajlar ve güzel sözler yazarmısınız Hayırlı cumalar herkese Bu güzel günün hürmetine lütfen cuma mesajları yazarmısınız? Teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
kısa manalı sözler facebook kısa anlamlı sözler facebook facebook kısa anlamlı sözler kısa anlamlı sözler face Facebook sayfanızda oysa arkadaşlarınıza veya Facebook sayfasından asevgilinize kısa anlamlı facebook sözleri göndermek isterseniz, sizlere en güzel facebook kısa manalı sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sevgilime Anlamlı Sözler Sevgilime Manalı Sözler arıyorum ve bu konuda sizinde güzel sözler önerisinde bulunmanızı rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt