Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Etkili İlaç Tarifi

Çok Etkili İlaç Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çok Etkili İlaç Tarifi İçin Malzemeler

*1 soğan
*Yarım dan biraz az limon
*3 kaşık bal

Çok Etkili İlaç Tarifi Yapılışı Ben yaptım çok faydasını gördüm ateşi bile düşürdü Harika bir tarif lütfen uygulayın çok basit ve çok etkili
Soğanı soyup yuvarlak şekilde 3 e bölün, 1 tabağa önce soğanı koyup üstüne 1 kaşık bal dökün, üçüncü parçaya kadar araya bal dökün ,en sonda limonu üzerine sıkıp üstüne bırakın üstünü örtün ,2 saat sonra soğanları dağıtın yine kenara bırakın üstünü örtün, 7 saat sonra içirin ben gece yapıp sabah verdim gün içinde hepsini tükettim ,antibiyotik yerine geçer kahvaltıdan sonra içirin ara ara verin, bitene kadar yada sabah öğlen akşam içirin
Öbür gün için taze yapın 3cü gün hiçbir şeyiniz kalmaz İNŞAALLAH
Boğaz enfeksiyonu için gargara
1 bardak suyu kaynatın içine 1 tutam adaçayı koyun 5 dakika kaynatın soğusun ,gargara yapın ağızınızdaki tüm bakterileri yok eder ağız yarasına bile iyi gelir boğaz enfeksiyonu olmadan yapsanız engeller boğaz enfeksiyonu olmazsınız bunu günde 3 kez rahatlıkla yapabilirsiniz 48 saat etkilidir veya her gün taze yapın ??

858,496Konular
982,396Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt