Fazla öbür msn sözleri ayrı sözler öbür msn sözleri en sözler fazla farkli Nêdên Hêp Pêncêrêde ßêkLêyincê daha Çabuk gêLir Sanır o ßêklêyênLêr DüşLerim ßaşka Hakiki ßaşka ßana acıyı öldürecek ßirşey verebiLirmisn ? Sus Konuşma SözLer Kimin umrunda ağLadığını DuyarıM ßirinin içiMde Hıçkırarak Sessizce ßen ßir müLteciyim Kendi Yüreğimden ßaşka, Sığınacak Yerim, Yurdum Yook Ölümsüz ß1r Hayal İçimDé ZamaNa aKıp qiDerken Niçin ßen Niçin ßiz Niçin ßu İz korkuTsada kaRanLıkLar bazén akLımdan qécén ték$éy sénsin buqunLéri ya$ayamazqén yarınLarı anLaTTın bana hiç dü$ünmédén kaLbım cokdan ıfLas eTTı snsızLıkLn unuTTm sessızLıqımı x güLü$Lérim vardı bénim sén varkén ! Esrarlı msn nickleri , gizemli nickler gidérkén bénidé aL yanına sénsiz fazla mutsuzum méLénqm gözüm yoLLarda ! seni béqLérqén acı céqıorum gözLérimdéki carésizLiqé ték sébéb sénsin! arayı$Larımdasın haLa 2duvar aralarında kaLsamda özLüyorum arada bir buLamasamda( isTédqin herşey sanki yok deqerMi desN aL eliNi kaLbıme koy isTé gerÇék bu!! ayrıLmamız çok qerekSz derhal uzaktan sebepsz FaRkındamıSnnGösLrmm YaLnızLqıı söSLrmm SenszLqi anLtyooo ßiri bana geLsn oda senSnn aZraiLin oLSun saLLanDıqın saLınCaq senİn o p*ÇçÇÇ ruHunu vefat temizLéR anCaq tuT éLLériMi uyaNaLım saBaha ßaq qöSLéRime saqıNn ßni ßıRaqMa KooP P CosssHH D HAYAT zaTeN BosHH )) ßen o kuLakLara qöRe aqız deiLim duyMaya aLı$tıqıNız $eyLeri söyLemeyebiLirim sevgim seninLe bu kuvvet günLerindee gözüm kapaLı sevioRum!! öLüme onLa gidiorm acilen bizi bir yaz aşKı patLar bizi eyLulDe ayrıLık yenıDen pakLar bzi beN gerçekte çok sewmşTm 2miZi haDY nan duRma aqLa aqLa YasLaR KuRuR ZmanLa BoL3 KahPe Amq Lan bhu dünYha ! YAŞAM protez oYuncuLarLa DoLuDuR ! ßo$Alan YeR Daima DoLDuruLur